Vissen met Derk

Hallo. Mijn naam is Derk, ik woon sinds 2010 met mijn vrouw en 4 kinderen in Almere en ik ben nu een jaar of 5 vrijwilliger bij HSV Almere. Ik ben de drijvende kracht achter “Vissen met Derk” en samen met vrijwilligers zet ik mij namens de ‘Commissie Maatschappelijk Belang’ met enorm veel plezier in om met senioren, mensen uit verzorgingshuizen in Almere en verstandelijk gehandicapten een dagdeel te gaan vissen. Ook assisteer ik bij visuitjes bij buurthuizen in Almere. Het is geheel kosteloos en ik zorg voor alle benodigde materialen.

Kan “Vissen met Derk” iets voor uw organisatie betekenen? Stuur dan een berichtje naar vissenmetderk@hsvalmere.nl en ik neem direct contact met u op om samen een onvergetelijk ochtendje te organiseren.
.

Recente activiteiten van “Vissen met Derk”:

Vissen met woonzorgcentrum De Archipel {klik}.

Vissen met buurthuis De Draaikolk {klik}

Vissen met woonvoorziening Paladijn {klik} 

Vissen (nogmaals) met woonvoorziening Paladijn {klik} 

Vissen met woonzorgcentrum Castrovalva {klik}

2e keer vissen met woonzorgcentrum Castrovalva {klik}