Op

woensdagmorgen 13 juli was er een buurtfeest georganiseerd in buurthuis De Draaikolk, en de plaatselijke sportcoaches hadden gevraagd of wij hierbij een rol konden invullen. Gelukkig was Derk beschikbaar en om 8:30 uur was hij present om de vlaggen te plaatsen en de hengelspullen in gereedheid te brengen. De eerste liefhebbers verschenen al snel, waarschijnlijk ook om de voorspelde warmte vóór te zijn. Want warm was het zeker ……..

Maar ondanks de warmte waagden veel bezoekers zich toch even aan de waterkant om een hengeltje uit te gooien, en mét succes. Het en der werden voorntjes gevangen die snel en vakkundig onthaakt werden waarna ze snel weer teruggezet werden.

Ook de dames gooiden een hengeltje uit, helaas was de warmte op de steiger snel teveel van het goede dus bleef het bij korte snelle sessies.

Al met al werd de bijdrage van Derk en zijn broer goed ontvangen en zeker ook gewaardeerd, het liep allemaal weer gesmeerd dus op naar de volgende activiteit. Die staat inmiddels op de rol, maar Derk kan zeker nog wel wat hulp gebruiken. Lijkt het u wat om ook op deze manier uw steentje bij te dragen? Check even deze link, misschien spreekt het u aan en zien we u bij een volgende activiteit.