Lid worden van HSV Almere

Natuurlijk wordt u als inwoner van Almere lid van de enige hengelsportvereniging uit Almere:

                HSV Almere!

Een actieve HSV die op alle fronten vertegenwoordigd is en vanzelfsprekend als enige uw belangen met betrekking tot de hengelsport binnen Almere kan behartigen. Wij denken dan aan waterbeheer (óók het water bij u voor de deur) en visstand beheer, check de website van de BCWA voor de verslagen van diverse visstandonderzoeken en uitzettingen van spiegelkarpers.

Bovendien hebben wij meermaals aangetoond snel en doortastend te kunnen handelen bij calamiteiten en andere excessen. Een hengelsportvereniging die ‘staat’ voor de belangen van haar leden, die van de jeugd een speerpunt heeft gemaakt en uitstekende contacten onderhoudt met gemeente, Waterschap en handhavers en zeker ook een vereniging die de opbrengst van de VISpas wil terugbrengen naar de leden.

Direct lid worden? Klik hier

De kosten voor een lidmaatschap per kalenderjaar zijn als volgt:
– Senioren (op 1 januari van dit jaar 14 jaar of ouder) betalen 27 euro
– Jeugdleden (op 1 januari van dit jaar 13 jaar of jonger) betalen 7 euro (zie ook deze link);
– sinds 01-01-2019 een gratis jeugdvergunning. Klik hier voor meer informatie.
– Administratiekosten bedragen 5 euro, bij een verlenging middels machtiging vervallen deze.

Een nagenoeg Landelijk geldige VISpas aanschaffen voor de allerlaagste prijs van 27 euro kan snel en simpel online via deze link. Voor de bijbehorende boekjes (wanneer u geen gebruik maakt van de VISplannerApp) kunt u terecht bij onze steunpunten:

Zodiak Almere Buiten: Philadelphiapad 20 Almere Buiten 036 – 53 222 74
Zodiak Muziekwijk: Rimsky Korssakovweg 15 Almere Muziekwijk 036 – 53 605 95

Online een VISpas aanschaffen is heel eenvoudig, het voordeel is dat alle gegevens (zoals adres en email) direct juist geregistreerd zijn. Na het aanmelden ontvangt u via de mail direct een Tijdelijke VISpas die u vervolgens kunt uitprinten (of tonen via de smartphone) en waarmee u direct de waterkant kunt opzoeken, de bijbehorende boekjes kunt u (indien u die nog wenst) tegen verzendkosten mee bestellen of kosteloos op vertoon van de tijdelijke VISpas ophalen bij één van bovenstaande steunpunten. U kunt tegenwoordig gelukkig óók gebruik maken van de digitale VISplanner op uw smartphone, dan heeft u de bijbehorende boekjes niet meer nodig. Zorgt u er wel voor dat u hem regelmatig update?

 

Het afgeven van een machtiging.
Sinds 2014 is de ledenadministratie van onze vereniging overgenomen door Sportvisserij Nederland, een professionele organisatie die er zorg voor draagt dat uw VISpas op tijd bij u thuis op de deurmat valt. Een prettige bijkomstigheid is dat u sindsdien ook een machtiging kunt afgeven voor de automatische betaling van uw VISpas, u kunt dus niet vergeten te betalen en heeft de VISpas gegarandeerd op tijd in huis. Wist u dat u bij het afgeven van een automatische incasso geen administratiekosten á 5 euro hoeft te betalen? U regelt een machtiging snel en eenvoudig door een mailtje te sturen naar ledenadministratie@vispas.nl en vermeld dan even uw VISpasnummer, uw rekeningnummer en de tenaamstelling van de rekening. Bij het gebruik van een acceptgiro of overschrijving wordt door Sportvisserij Nederland 5 euro administratiekosten in rekening gebracht.

 

Achteraf alsnog een machtiging afgeven?
U heeft reeds betaald middels de acceptgiro maar wilt volgend jaar  liever middels een machtiging betalen? Geef dat dan snel even door, stuur dan een mailtje naar ledenadministratie@vispas.nl en vermeld hierbij uw VISpasnummer, uw rekeningnummer en de tenaamstelling van de rekening.

 

Zelf uw gegevens bij Sportvisserij Nederland aanpassen?
Een adreswijziging, duplicaat of opzegging? Regel het vanaf vandaag heel eenvoudig zelf via deze link.

 

Ongemerkt lid geworden van een andere HSV?
Indien u als inwoner van Almere ongewild een VISpas bij een andere (doorgaans duurdere) HSV heeft aanschaft betaalt u waarschijnlijk niet alleen teveel, vervelender is dat de betreffende vereniging uw belangen in Almere niet kan behartigen wanneer er vragen zijn of wanneer u problemen ondervindt bij  het vissen in de Almeerse wateren én vooral ook dat u niet kunt deelnemen aan onze activiteiten. Overstappen? Wij helpen u graag!

 

Lidmaatschap beëindigen?
Indien u uw lidmaatschap van onze vereniging wilt beëindigen dient u dat uiterlijk 30 september van het jaar waarin u lid bent kenbaar gemaakt te hebben. U kunt uw lidmaatschap eenvoudig beëindigen via de mail:
–  ledenadministratie@vispas.nl onder vermelding van uw naam, adres en VISpasnummer
–  via de telefoon: 0900-2025358 (35 ct/m) Houd dan wel uw VISpas even bij de hand.

 

Vragen over uw VISpas?
Heeft u vragen over uw VISpas? Wilt u lid worden, bent u hem kwijt of kloppen de vermelde gegevens niet? Neem dan snel contact op met Sportvisserij Nederland:
–  via de mail: ledenadministratie@vispas.nl onder vermelding van uw naam, adres en VISpasnummer
–  via de telefoon: 0900-2025358 (35 ct/m) Houd dan wel uw VISpas even bij de hand.