Aanvraag dag of weekvergunning

U kunt bij onze vereniging een dag of weekvergunning aanschaffen waarmee u uitsluitend mag vissen op wateren waar onze vereniging het visrecht heeft. Deze dagvergunning kost 2,50 euro en de weekvergunning kost 7,50 euro. Deze vergunningen geven u op onze wateren dezelfde rechten als een gewone VISpas met uitzondering van het gebruik van een derde hengel, nachtvissen en vissen met een (stukje) dode vis, deze 3 zaken zijn met beide vergunningen niet toegestaan.

U dient de gewenste vergunning vooraf te betalen waarna u hem via de mail toegestuurd krijgt, houdt u daarom rekening met een verwerkingstijd van 3 á 4 dagen. Tevens dient u zelf over de mogelijkheid te beschikken om hem te printen of om hem aan de waterkant op uw smartphone aan de betreffende controleur te tonen.

 

U kunt de vergunning aanvragen op de volgende manier:

• maak het bedrag voor de gewenste vergunning (dagvergunning 2,50 euro, weekvergunning 7,50 euro) over op rekeningnummer NL59 INGB 0005 3791 60 t.n.v. “Hengelsportvereniging Almere” onder vermelding van ‘dag/weekvergunning’ en uw naam,
• Mail de volgende gegevens naar bcwa@hsvalmere.nl:

  1. voorletters / achternaam
  2. geboortedatum
  3. dag of weekvergunning
  4. ingangsdatum
  5. mailadres

 

Zodra het geld op onze rekening is bijgeschreven en we alle benodigde gegevens hebben mailen we de dag of weekvergunning per ommegaande naar u toe. Indien de vergunning na ontvangst toch niet gebuikt wordt verlenen wij geen restitutie.