Het heeft even geduurd voordat alle formaliteiten geregeld waren maar sinds 22 augustus 2018 is het dan formeel zo ver: onze vereniging heeft een nieuwe naam! Vanaf die datum gaan wij verder als HSV Almere.

Kort en simpel en met een duidelijke verbinding met de gemeente waarbinnen ons werkgebied ligt. Voor veel oudere leden ook herkenbaar als de naam van één van de 2 HSV’en die jaren geleden in Almere gevestigd waren.

Met een nieuwe naam komt uiteraard ook een nieuw logo, hiervoor hebben wij begin van dit jaar een prijsvraag uitgeschreven waaruit uiteindelijk ons nieuwe logo is voortgekomen:

Het logo is strak en eenvoudig, gemaakt in de bekende kleuren en prima te gebruiken om kleding en promotieartikelen mee te bedrukken. Bovendien ziet het er onder de email stijlvol en zakelijk uit. En natuurlijk vindt u onze slogan er in terug: “Hengelsport met en voor elkaar”.

De komende tijd zal er veel aangepast moeten worden. Zo zullen de VISpassen voor volgend jaar de juiste naam en logo moeten krijgen en zullen diverse pagina’s op de website, net als al onze mailadressen, aangepast worden. Hier zijn we inmiddels al volop mee bezig en we rekenen erop dat in januari 2019 alle aanpassingen gedaan zijn.