Het was toch even slikken om te moeten vernemen dat de visplaats voor mindervaliden aan de Hoge Vaart was vernield. Er zijn immers sportvissers afhankelijk van dit soort aangepaste locaties, hoe haal je het dan in je hoofd om zoiets te vernielen? Het kost de vereniging niet alleen veel geld maar je dupeert er natuurlijk ook de mindervalide medemens mee en dat moet je toch niet willen.

De afgelopen week is hij gelukkig weer helemaal in de oude glorie hersteld: de borden staan er weer en de nieuwe biggenruggen zitten hopelijk goed genoeg verankert, want blijkbaar is dat nodig.

De visplaats ligt er zoals u kunt zien nu weer prachtig bij en kan weer veilig gebruikt worden door degenen die van dergelijke locaties afhankelijk zijn. Veel visplezier!!

Tot slot: laten we hopen dat dit een incident was maar laten we samen waakzaam blijven. Bespeurt u onraad óp of oneigenlijk gebruik ván deze mooie visplaats, zoals het traileren van bootjes? Bel dan direct 0900-8844 en maak, mits uw veiligheid niet in gevaar komt, een foto waarop bijvoorbeeld het kenteken van de aanwezige auto goed leesbaar is. Constateert u vernielingen? Neem dan a.u.b. direct contact op met de HSV via info@hsvalmere.nl.