Terugmeldingen t/m 2014

115

Het leuke van een SKP is dat je middels terugmeldingen toch wel wat info kan verzamelen over het wel en wee van de vissen. Groeien ze goed, waar hangen ze uit, hoe zien ze er überhaupt uit? Allemaal vragen die we alleen kunnen beantwoorden met de hulp van degenen die daadwerkelijk één van onze projectspiegels weten te vangen, en die dan ook op de juiste manier daarmee omgaan. Waar moet je op letten, en wat willen we graag weten?

 

Een foto.
Om te beginnen willen we natuurlijk heel graag met eigen ogen kunnen zien hoe de vis eruit ziet, dus een foto vinden wij al helemaal fantastisch. Landelijk is het zo dat de linkerflank geregistreerd is mbt de herkenning, en die lijn willen wij graag volgen. Zorg er dus voor dat je de vis op de juiste manier fotografeert, met de kop in de rechterhand dus.

 

Lengte en gewicht.
Maar alleen een foto zegt natuurlijk nog niet zoveel, we zijn ook zeer geïnteresseerd in het gewicht van de vis, en zeker ook in de lengte. Als je die gegevens voor ons kunt vastleggen zijn wij je zeer dankbaar, want dat zijn natuurlijk de details die het hem doen!

 

De vangplaats.
En tot slot willen we natuurlijk graag weten wáár je de vis gevangen hebt, desgewenst zullen we dat niet publiceren.

Dus: mocht jij een projectspiegel vangen, maak dan aub een mooie foto van de linkerflank, weeg de vis en neem de lengte even op. Vervolgens kan je deze gegevens naar ons mailen via dit mailadres: kca@hsvog.nl

 

Overzicht van de terugmeldingen:

Klik hier voor terugmeldingen uit 2011.

Klik hier voor terugmeldingen uit 2012.

Klik hier voor terugmeldingen uit 2013.

Klik hier voor terugmeldingen uit 2014.

 

Slogan kop rechter hand