Wij maken ons als HSV druk om het aanleggen van visvoorzieningen voor ouderen en mindervaliden veilig te stellen, ondanks het nieuwe coalitie akkoord waarin de politiek bepaalt dat de gemeente de hengelsport niet meer faciliteert.

Wij spannen ons in om dergelijke visvoorziening voor senioren en mindervaliden te blijven realiseren, wetende dat deze (steeds groter wordende) groep sportvissers hier erg blij mee is.

Maar dan krijg je opeens foto’s onder ogen dat aan de visvoorziening aanzienlijke vernielingen zijn toegebracht. Waarom?? Dat vraag je jezelf dan toch af? Was het te druk om je bootje op de reguliere trailerhelling even verderop te water te laten? Is gewoon even ‘op je beurt wachten’ teveel gevraagd? Is het lostikken van de biggenruggen, de ‘P’ borden in de plomp mikken en/of krombuigen jouw nieuwe hobby?

We weten het niet, maar eigenlijk willen we het ook niet weten en we hoeven zelfs geen tips over de dader(s). Als je zo kansloos in het leven staat is er meestal toch geen eer meer aan te behalen!

Zie ook ‘Almere deze Week‘.