De competitie

Gelukkig kunnen we in 2021 toch nog een nieuwe start maken met de “Commercial Carp Challenge 2021/2022” die we gaan vissen op de karpervijver van Toms Creek. Er is gekozen voor 4 wedstrijden, onderverdeeld in 2 verschillende opzetten:

.

Autumn/Winter Edition “First at 5”
1 wedstrijd in de herfst, en 1 wedstrijd in de winter. Deze wedstrijden worden overdag gevist op een zaterdagmiddag, het reglement vindt u via deze link.
Datum herfst wedstrijd (tussen 21 september en 20 december): zaterdag 20 november.
Datum winter wedstrijd (tussen 21 december en 20 maart): zaterdag 12 maart

.

Spring/Summer Edition “First at 7”
1 wedstrijd in de lente en 1 wedstrijd in de zomer. Deze wedstrijden worden op een zaterdag gevist, het reglement vindt u via deze link.
Datum voorjaarswedstrijd (tussen 21 maart en 20 juni): nog niet bekend.
Datum zomerwedstrijd (tussen 21 juni en 20 september): nog niet bekend.

.

De finale
Uiteindelijk kan er maar 1 winnaar zijn. De winnaars van de diverse edities (max 4 deelnemers) worden uitgenodigd om na de zomer-editie onderling op een avond de grote finale te vissen en samen uit te ‘knokken’ wie zich winnaar van de “Commercial Carp Challenge 2021/2022” mag noemen.

.

Deelname aan de competitie kost €10 en is alleen voor leden, voor de winnaar is een wisseltrofee beschikbaar. Wanneer er ruimte is kunt u ook aan losse wedstrijden deelnemen á €5 maar deelnemers aan de competitiedeelnemers gaan altijd vóór. Inschrijven of meer informatie: mail naar info@hsvalmere.nl. Er kunnen maximaal 14 deelnemers meevissen dus VOL = VOL