Eindstand ‘Het vergeten Kind’

Zoals u misschien wel weet hebben we afgelopen jaar gevist voor stichting “Opkikker”. Dankzij de deelnemers aan onze karpercompetitie hebben we een mooi bedrag van maar liefst 636 euro aan deze supermooie stichting kunnen overmaken. Oók in 2018 gaan we zeker weer ons beste beentje voorzetten om te vissen voor een mooi doel, deze keer heeft onze ‘commissie Maatschappelijk Belang’ gekozen voor “Het vergeten kind”.

In Almere komt een plek waar kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie tijdelijk worden opgevangen en waar ze hun zorgen en ellende even kunnen vergeten. In ‘Het Huis van Het Vergeten Kind’ beleven straks ruim 2.600 kinderen per jaar een vakantie of een ontspannen weekend. Naast de vakanties en weekenden wordt het huis ook doordeweeks gebruikt en kunnen opvanglocaties en scholen uit het speciaal onderwijs er terecht voor kampen. Waar het huis precies gaat komen is nog niet bekend.

Zoals gezegd gaat onze vereniging “het vergeten kind” op meerdere manieren steunen: met een financiële bijdrage maar vooral ook door ze te voorzien van vistoestemmingen en materialen. Het benodigde geld gaan we net als vorig jaar weer bij elkaar vissen via onze karpercompetitie. Voor iedere karper die tijdens één van onze wedstrijden gevangen wordt zal 5 euro aan dit mooie doel geschonken worden. De eindscore is vastgesteld op 700 euro, een mooi bedrag!

 

Wedstrijd: Aantal gevangen vissen: Totaal bedrag:
Start of the Season 3 15 euro
Vrije Slag 52 260 euro
De Marathon 74 370 euro
Best Team Ever 11 55 euro
Totaal: 140 700 euro