Op zondag 26 maart organiseren we “The Start of the Season”, een dagje karpervissen in Almere waarbij we vissen voor wat aardigheidjes, waarbij we vissen voor weer een mooie bijdrage aan stichting “Opkikker” en waarbij we vissen voor desgewenst (het hoeft dus niet) punten voor de karpercompetitie van 2023!
.

Inschrijven
Inschrijven en een voorkeurstek doorgeven is al mogelijk, stuur hiervoor een mailtje naar kca@hsvalmere.nl. Het inschrijfmoment mbt definitief* vastleggen van de stek sluit op zondag 5 maart. Daarna geldt: ‘wie het eerst komt ………. ‘

*Definitief vastleggen stek – Tot de aangegeven datum kunnen deelnemers aan de competitie een stek ‘claimen’, zijn er op de aangegeven datum meerdere aanmeldingen voor dezelfde stek dan wordt er geloot. Ná deze datum geldt voor de overige locaties: “wie het eerst komt ……… “. Deelnemers aan ‘losse wedstrijden’ kunnen hun stek 1 dag na het definitieve inschrijfmoment claimen.
.

Deelname
Deelname is alleen voor leden van HSV Almere. Je kan aan deze karperwedstrijden zowel solo als met een team deelnemen (max 6 hengels).
.

Reglement
Om het geheel in goede banen te leiden gelden er voor deze wedstrijd wel regels en afspraken, deze zijn nagenoeg ongewijzigd ten opzichte van 2022 en je vindt ze terug via deze link.
.

Kosten deelname
De kosten voor deelname bedragen 10 euro en dit bedrag wordt bij aanvang van de wedstrijd waar je aan deelneemt middels een ‘Tikkie’ geïnd. Je kan ook direct inschrijven voor de competitie van 4 wedstrijden, de kosten hiervoor bedragen 25 euro per deelnemer en dit bedrag wordt eveneens bij aanvang van de eerste wedstrijd waaraan je deelneemt middels een ‘Tikkie’ geïnd. Het inschrijfgeld houden we overigens bewust laag zodat deze wedstrijden voor iedereen toegankelijk zijn.
.

Stekkeuze
Voor alle wedstrijden geldt ‘vrije stekkeuze”, je mag dus zelf aangeven waar je de betreffende wedstrijd wilt vissen. Of dat lukt hangt er vanaf of je op het definitieve inschrijfmoment de enige bent of niet, want anders wordt het loten. Deelnemers aan de competitie krijgen met de stekkeuze voorrang op deelnemers aan ‘losse wedstrijden’ en hebben eerste keus.
.

Restitutie
Na betaling is restitutie niet meer mogelijk.
.

Sponsoring
Na alle ellende met Raven Fishing zal het een uitdaging worden om wederom met weinig inbreng weer een knappe prijentafel te realiseren. We doen ons best maar zien nu al dat het niet mee zal vallen.
.

Meer info?
Je vind alle info m.b.t. stekkeuze en puntentelling competitie via onderstaande link:
https://www.hsvalmere.nl/kca/back-in-business-de-karpercompetitie-2023/