Omdat wij graag iedereen kennis willen laten maken met feedervissen hebben we een zestal complete setjes aangeschaft die liefhebbers, die zelf niet over een feederhengel beschikken, van ons in bruikleen kunnen krijgen zodat ze toch deel kunnen nemen aan feeder evenementen. De set bestaat uit een hengel met molen, feederkorfjes, onderlijntjes, afstandhoudertje, hengelsteuntjes en schepnet. Een dergelijk feedersetje lenen is geheel kosteloos, u kunt hem zelf optuigen met de door ons beschikbaar gestelde materialen. Mocht dat niet lukken, dan helpen wij u ook daar nog even mee.

Wij zorgen voor de benodigde materialen, u dient zelf alleen voor aas en een voertje te zorgen maar daarover informeren wij u vooraf graag. Het enige wat wij van u verwachten is dat u het geleende feedersetje met liefde behandeld en na afloop weer schoon en ongeschonden inlevert bij de organisatie.

Wanneer het mogelijk is om een hengel in bruikleen te krijgen staat het bij het betreffende evenement vermeld, we hebben 6 setjes beschikbaar en op = op uiteraard. Meer informatie? Stuur dan even een mailtje naar info@hsvalmere.nl