### update 17-11-22 ###
Wat er ook gebeurt: er komt in 2023 zeker een “Nacht van Almere” (nachtwedstrijd feedervissen). Afgelopen jaar waren er maar 3 koppels (we waren wat laat in het jaar) en zelf was ik verhindert, maar toen ik ’s avonds de mannen even gedag ging zeggen bekroop mij wel het gevoel dat ik graag had meegedaan. Afzien wordt het wel gok ik, de hele nacht opblijven is een uitdaging maar ik ga deze uitdaging in 2023 zeker aan.

Wat wel een dingetje is, is de beetregistratie. Bij het karpervissen gebruik je elektronische beetmelders, bij het feeder vissen zal je toch iets moeten verzinnen om je top te kunnen zien. Om nou de hele nacht een schijnwerper neer te zetten lijkt mij niks, dus ben ik, geïnspireerd door onderstaande foto die ik een tijdje geleden tegenkwam, even gaan klussen.

Bij de Action heb ik een eenvoudige witte plastic opbergdoos gekocht, en vervolgens heb ik daar mijn creativiteit op los gelaten. Een lampje (magnetisch) had ik nog. De foto’s hieronder spreken voor zich en het werkt volgens mij prima, misschien dat ik het lampje nog vervang door een ledstrip voor wat gelijkmatiger licht. Maar verder gewoon een kwestie van de hengel dusdanig opstellen dat de top naar de lichtbak wijst en je kan iedere beweging zien. Uiteraard t.z.t. even testen maar ik heb er wel vertrouwen in.

“De Nacht van Almere 2023”, ik ben er klaar voor!! Datum volgt ………


.

Update 17-11-2022

Om de verlichting wat mooier gelijkmatig te krijgen heb ik de campinglamp vervangen door een ledstrip van de Action. Hij geeft nu mooi gelijkmatig licht en die strip kost bijna niks (1,59 klikkerdeklik). Alles bij elkaar zo’n 4 euro materiaal maar vooral weer even plezier in gehad, nu maar kijken of het werkt zoals ik dat bedacht heb. Een breekstaafje op de top kan natuurlijk ook ………