In de nacht van 27 op 28 augustus is “De Nacht van Almere” gevist, een feederwedstrijd voor koppels. Eigenlijk zou deze wedstrijd doorschuiven naar 2023 omdat het al wat laat in het jaar was maar omdat er liefhebbers waren die deze wedstrijd graag wilden vissen (probeerseltje voor de meesten) zijn we deze toch gaan organiseren.

Met 3 teams een wat karige opkomst maar ach, de mannen visten voor hun plezier en het maakte voor hun geen verschil of ze met 40 man of met 6 man aan de waterkant zaten. Na de loting werden de spullen uitgeladen en opgebouwd waarna om 19:00 uur de wedstrijd kon aanvangen.

Het liep geen storm met de vangsten maar toch hadden alle teams deze nacht vis op de mat. Daarnaast werden ze onverwacht rond 21:30 uur nog getrakteerd op een broodje kroket, de stemming zat er al goed in maar hij werd daardoor alleen nog maar beter.

In de vroege morgen klonk het eindsignaal en werd de balans opgemaakt. Martin en Patrick bleken de sterkste en wonnen beide een emmer, een zak feedervoer en nog een zakje met een smaakmaker (caramel). Gertjan en Ruud werden 2e, voor hen had ik nog een mooie pet die we de vorige wedstrijd van Dirk Ekkelenkamp hadden gekregen maar die even in de vergeethoek waren beland. Bij dezen zijn ze dus alsnog bij een nieuwe eigenaar terechtgekomen.

Ondanks de matige resultaten alleen maar enthousiasme, volgend jaar zijn allen voornemens weer aanwezig te zijn en dat is mooi. Hopelijk met dan een iets grotere opkomst en hopelijk ook met iets meer vis.