De laatste wedstrijd van de wintercompetitie is gevist op zaterdag 17 maart. De weersvoorspellingen vooraf waren uiterst somber, er werd door het KNMI zelfs gesproken over ‘code geel’ maar besloten werd om de wedstrijd toch door te laten gaan. Aangekomen bij het Velterslaantje langs het Amsterdam Rijnkanaal hebben we besloten om, gezien de enorme harde oostenwind recht op de kant waar gevist moest worden, toch maar naar een andere locatie te gaan. Dit werd in overleg met elkaar de Rijnkade in Weesp waar we een paar jaar geleden ook al eens hebben gevist en waar we de harde wind in de rug zouden hebben.

Toen we daar aankwamen hadden we inderdaad de wind in de rug en dat was echt een stuk beter. Ik ben met Theo het parcours uit gaan zetten en Harm is ondertussen de loting gaan doen. Chris zat op kop en Henk op staart, we waren deze laatste wedstrijd uit de wintercompetitie met 8 man present. Alleen Willy en Bouke hadden zich afgemeld. Een paraplu opzetten bleek nog wel een kunst te zijn met deze harde wind maar verder was het weer eigenlijk prachtig en de kou viel best wel mee.

Bijna iedereen had deze wedstrijd vis, alleen Ron heeft geen beet gehad. Bij de prijs uitreiking in Almere was Dirk ook weer aanwezig en het gaat gelukkig goed met hem. Bij de Voorjaars wedstrijd is hij er ook weer bij en Dirk je weet het, als je hulp nodig hebt dan komt er wel iemand helpen.

Theo heeft “De Wintercompetitie 2017/2018” gewonnen, Bouke eindigde op 2 en Koos werd nummer 3. Van harte gefeliciteerd mannen! U vindt de volledige uitslag van deze competitie via deze link.

Tot 31 maart, dan vissen we de ‘Voorjaarswedstrijd 2018’. Iedereen die lid is van de vereniging kan hieraan deelnemen, graag wel even jezelf aanmelden bij Harm Groothedde via witvis@hsvog.nl

Groetjes Chris.