Nadat we eerder de 3e wedstrijd uit de roofviscompetitie moesten cancelen wegens erg slecht weer waren de weergoden onze deze keer, zaterdag 11 december, een stuk beter gezind. Het was heerlijk weer om een paar uurtjes de roofvis te belagen, vol goede moed begonnen de deelnemers dan ook aan de 3e editie van de “Predator Challenge” van onze roofviscommissie. Al snel werd duidelijk dat met name de baars goed vangbaar was, dropshot vissen bracht vele mooie baarzen op de kant.

rca6

Een ontzettend leuke visserij ook overigens, bij mijzelf maar zeker bij mijn maatje Don liep het dan ook als een speer. Maar we waren niet de enige, ook Arnold wist een aanzienlijk aantal op de mat te krijgen wat hem uiteindelijk de 3e plaats opleverde. Overigens op de hielen gezeten door René, met 2 snoeken en 1 baars kwam hij nét 1 punt te kort. Manfred deed het met 3 snoeken beter, hij eindigde op de 2e plek.

rca1

Na afloop werd in de kantine van de manege de balans opgemaakt de werden prijzen verdeeld. Don heeft door zijn mooie score de leiding in het algemeen klassement overgenomen maar er is nog van alles mogelijk op de laatste wedstrijddag. We zullen zien ………..

 

2016-12-13_13-28-38

 

rca2

rca3

rca4

rca0