Zondag 13 november was de eerste wedstrijd van de “Predator Challenge Wintercompetitie”. We hadden mooi weer, het werd een frisse start met volop zon. Deze keer deden er ook 4 vissers van HV Lelystad-Dronten mee, altijd leuk om een extra ‘trigger’ aan een wedstrijd toe te voegen. Er werd bijna overal vooral veel kleine baars gevangen, daarnaast ook nog 3 snoeken maar helaas deze keer geen snoekbaars. Voor een geldige foto moest er overigens iets van snoepgoed mee gefotografeerd worden zoals u kunt zien.

De 5 grootste vissen per soort en per visser telden mee, en na een toch wel spannende strijd heeft Richard nipt gewonnen met 153 punten. Daarmee staat hij dus ook bovenaan in het klassement. Onze gast uit Lelystad (Ed) werd tweede maar sowieso ging het lekker gelijk-op, leuk dus!

Zondag 27 november is de volgende wedstrijd in Almere van 8:00 uur tot 13:00 uur met vrije hengelkeuze: kunstaas of doodaas, het mag allebei. Doe ook gewoon een keertje gezellig mee, alle leden van HSV Almere zijn van harte welkom.

Vissen op je eigen stek(ken), deelname gratis en geen ingewikkelde regels, makkelijker kunnen we het niet maken. Stuur een mailtje naar rca@hsvalmere.nl om mee te doen, we zien je aanmelding met plezier tegemoet.