Op zondag 21 januari hebben we alweer de 3e wedstrijd uit de roofviscompetitie gevist. Het was beter weer dan de vorige keer en we waren weer vroeg met een leuk deelnemersveld aanwezig op de diverse stekken binnen Almere. Zelf begonnen we met wat pielen in het kommetje bij Almere Buiten, net als vele andere deelnemers overigens. We vingen een paar baarsjes maar het liep geen storm met de vangsten.

 

Vervolgens zijn we naar Almere Stad gereden met de hoop op wat grotere baarzen, maar ook hier vingen we alleen maar klein spul (achter het gebouw van Het Leger Des Heils). Ondertussen kregen we wel al een hoop vangsten door gestuurd via de groepsapp, elders liep het blijkbaar toch wel goed.

 

Vervolgens gingen we naar Almere Poort, daar kwam de zwiepstok aan bod. Eric miste een mooie snoek en ook voor mij bleef de teller op 0 snoeken staan. De nieuwe tussenstand vindt u via deze link, foto’s van de nummers 1 (Daan), 2 (Don) en 3 (Robert) van deze dag en nog wat ingezonden foto’s. Op naar de 4e en laatste wedstrijd!

 


De winnaar van de 3e wedstrijd: Daan.


De 2e plaats: Don.


De 3e plaats: Robert.