r3

Vandaag was de 2e sessie van de Predator Challenge, en in tegenstelling tot de vorige wedstrijd van deze competitie hadden we deze keer wel stralend weer. Uiteindelijk kwamen we met 13 deelnemers aan de start, een prima opkomst. Zou Eric wederom met de wisseltrofee naar huis gaan of zou er deze keer een andere winnaar uit de bus komen?

Al vrij snel werd het eerste snoekje gemeld door Richard, geen supergrote vis maar hij telde wel en daar gaat het natuurlijk om. Een goed teken dat er zo vroeg in de wedstrijd al vis gemeld werd, dat geeft de deelnemers uiteraard goede moed.

001

Al snel daarna was het Daan die een snoek wist te verschalken en ook Eric en Arnold hadden al snel succes. En dat alles onder een heerlijk zonnetje, daar lag het deze keer zeker niet aan. Maar ook Eric was na een rustige start al snel weer op dreef en hij wist ook deze keer weer 2 mooie snoeken te vangen. Toch knap dat hij dat iedere keer weer voor elkaar krijgt, top!

002

Helaas wist een aantal deelnemers ondanks verwoede pogingen net als de vorige keer helaas niks te vangen maar ook dat hoort er natuurlijk bij: het blijft vissen! Zo tegen de middag rolde Michiel ook nog even uit zijn bed, en aangemoedigd door de goede berichten uit de GroepsApp én het mooie weer haakte hij ook aan bij de wedstrijd. En met succes, hij wist als enige maar liefst 3 snoeken te verschalken, een mooi resultaat.

004

Matfoto’s heb ik er niet bijgezet maar er zijn best wel mooie exemplaren gevangen, ze zitten er dus wel maar je moet ze blijkbaar eerst zien te vinden maar vooral proberen ze te verleiden tot een aanbeet. Blijft lastig voor de wat minder geoefende deelnemers, dat bleek wel.

We verzamelden wederom in de kantine van de manege voor de prijsuitreiking. We moesten wel even geduld hebben: Daan en Joshua waren op de fiets op pad en moesten nog even vanuit Poort naar Buiten fietsen, respect daarvoor jongens. Natuurlijk hebben we even lopen zeuren maar we doen het jullie echt niet na! En uiteindelijk was het allemaal niet voor niks: dankzij de loting werd Daan zoals gezegd toch nog derde en kreeg toch nog een leuk aardigheidje mee naar huis.

De winnaar was al snel bekend, dat was Michiel met 3 vissen. Helaas werd hem per abuis óók de wisseltrofee uitgereikt, foutje van de organisatie want Eric is de leider in het klassement. Dat trekken we volgende week bij de 3e streetfishing wedstrijd van MidWest weer recht. Voor de overige 2 prijzen, ook deze keer overigens weer gesponsord door ‘Raven Fishing‘,  hadden we 3 gegadigden: Eric, Arnold B. (geen broer van Ali) en Daan. Helaas viel Arnold buiten de prijzen maar ach, ook hij had een heerlijke visochtend gehad en daar gaat het uiteindelijk natuurlijk allemaal om. De gesloten tijd komt er nu weer aan, pas in november en december vissen we het vervolg van de 4×4 Predator Challenge.

005

006

Hieronder vind je de tussenstand in de competitie, uiteindelijk tellen de 3 wedstrijden met de beste scores mee dus het kan nog alle kanten op. Vooralsnog is Eric (in tegenstelling wat de organisatie bij de prijsuitreiking beweerde) de leider in het algemeen klassement:

Eric 48 punten  …………………………………………………………………………………………………………….
Michiel 24 “
Arnold B. 24 “
Daan 24 “
Richard 12 “
Robert 12 “
Arnold V.    –
Ian   –
Jaap   –
Jos   –
Joshua   –
Marco   –
Mario   –
Michel   –
Nina   –
Rene   –

Op naar november voor het vervolg van deze competitie!!

003