Het streetfishing seizoen is weer van start gegaan, de eerste wedstrijd was in het centrum van Alkmaar. De briefing zou rond 9:00 beginnen dus het was voor iedereen vroeg opstaan. Alle teams verzamelden zich in buurthuis ‘de Eenhoorn’ in Alkmaar waar we ons konden opwarmen met een kop koffie.

Het was koud met harde wind en de regen kwam de hele wedstrijd met bakken uit de lucht. het zou een erg zware wedstrijd worden door het weer. Na de briefing werd het startsein gegeven en trokken we de binnenstad in, al snel werd hier de eerste baars gevangen.

Er werd ook wat witvis gevangen maar dat telt niet voor de wedstrijd. Later werd er door ons nog een snoek van 53 cm op de dropshot hengel gevangen maar helaas bleven de vangsten achter ten opzichte van de andere teams.

Tegen het einde waren we zo afgekoeld dat we blij waren terug in buurthuis ‘de Eenhoorn’ te zijn. We moesten daar wachten tot de eindstand doorgegeven zou worden, ons team is uiteindelijk 12e geworden.

Na het uitdelen van de goodiebags en het doorgeven van de eindstand konden we naar huis om droge kleren aan te trekken. De volgende wedstrijd is over twee weken in Haarlem, hopelijk zal er dan meer gevangen worden. De volledige uitslag en de tussenstand vindt u via deze link.