DCIM100GOPROGOPR0011.

Op zondag 31 januari zijn beide streetfishing teams van onze HSV (Street Fishing Almere 1 en 2) met de trein en de auto een dagje naar Amsterdam geweest om rondom het Centraal Station de lijnen nat te maken, maar vooral ook als voorbereiding op de Streetfishing competitie van Sportvisserij MidWest Nederland. Het was wel erg slecht weer: koud en regen, slechter kon bijna niet. Maar omdat deze sessie reeds lang van tevoren gepland was hebben we toch doorgezet! Terwijl we stonden te wachten op de pont om over te steken naar Amsterdam Noord werd de eerste vis al gevangen, dat was een mooie start.

DCIM100GOPROGOPR0016.

Nadat we met de pont waren overgestoken werden de aanbeten echter minder, na een korte periode in Amsterdam Noord zijn we daarom met de pont toch maar weer teruggevaren en naar het muziekgebouw aan het IJ gegaan. Daar werd gelukkig wel weer gevangen, vissend zijn we vervolgens richting Nemo gegaan waar de aanbeten helaas weer uitbleven. Overigens waren we niet de enigen die het moeilijk hadden. Her en der stonden ‘locals’ die ook weinig wisten te vangen, het lag dus blijkbaar niet aan ons.

20160131_142924

20160131_143814Na een korte lucht zijn we wederom op de pont richting IJ plein gegaan. We hebben daar de kade afgelopen en daar werd helemaal aan het eind een bot gevangen, heel opmerkelijk. Daarna zijn we al vissend weer terug naar het CS gegaan en zijn we weer op de trein naar Almere gestapt. Het was een topdag, SFA1 en SFA2 zijn klaar voor de competitie.

 

Joshua Jongbloed

 

 

20160131_121938