25 oktober organiseerde de roofviscommissie haar 2de demodag van het jaar. De opkomst was een klein beetje aan de magere kant maar ondanks dat hebben wij er mooie dag van gemaakt. Het was misschien net iets na 10 uur toen de eerste deelnemers zich al melden, en niet lang daarna werd de eerste snoek al gevangen. Het bruggetje naast ons basiskamp lag vol met vis en ook de nodige snoeken want niet lang na de eerste snoek volgde er een tweede van onder het bruggetje.

demo dag 24-10 084
Nummer één.

 

demo dag 24-10 095    demo dag 24-10 093
Nummer twee.

Na deze twee vangsten bleef het behoorlijk stil bij het snoeken maar bij Daan die stond te baarzen begon het goed te lopen. Geen joekels maar ik denk dat er aan het eind van de dag zeker een stuk of vijftig even boven water zijn geweest.

Na het middag uur werd ik gebeld door Michel dat ze er één aan de haak hadden iets verder op. Eerder had één van onze begeleiders op de zelfde plek al een snoek gemist maar die had hij netjes laten liggen voor een deelnemer, nog bedankt daarvoor Jurrian!

CIMG2067

Video:

Dit zijn de momenten waar we het voor doen!

De kieuwgreep hebben we even geprobeerd maar dat was toch nog een klein beetje eng, maar ik denk dat deze kleine roofvisser er wel komt. Gefeliciteerd met je mooie vangst!

Na deze vangst zijn er geen snoeken meer gevangen en besloten een aantal begeleiders er wat eerder mee te stoppen gezien de lage opkomst, wat ik goed kon begrijpen want er was helaas niet al te veel te doen. Gelukkig heb ik van iedereen alleen maar lovende woorden gehoord en hebben er uit eindelijk toch een mooie dag van gemaakt met dito weer.

Ik wil iedereen die mee heeft geholpen bedanken en ik hoop jullie snel terug te zien.