Op zaterdag 15 oktober zijn we weer met geïnteresseerde leden wezen forelvissen op de forelvijvers van Toms Creek in Lelystad. De animo was weer prima, uiteindelijk kwamen er 39 leden naar Lelystad om te proberen een mooi voorraadje verse vis (verser kan niet toch?) aan de vriezer toe te kunnen voegen. Over het weer geen klachten: het was weliswaar ietsjes frisjes maar het was droog en nauwelijks wind, ideaal weer voor een dergelijke dag.

Zoals altijd werden we weer hartelijk ontvangen en na overleg werd besloten om, net als de vorige keren, de forellen in 2 ‘uitzettingen’ in de vijvers los te laten. De eerste vangsten kwamen al vrij snel boven water. En eigenlijk wel op alledrie de vijvers: zowel de zalmforel als de gewone forel belandde al snel in het net. Er werd weer met allerlei aassoorten gevist, ik begreep dat met name de ‘Powerbait wokkel’ het goed deed vandaag.

.

Allemaal tevreden gezichten dus, helaas kon ik zelf niet ál te lang blijven omdat ik moest werken maar nadat iedereen zijn draai had gevonden kon ik met een gerust hart huiswaarts keren. Ik hoorde later op de dag dat het weer erg gezellig was geweest en dat iedereen vis mee naar huis nam, wederom een bijzonder geslaagde dag dus en dáár houden wij van. Hieronder nog wat foto’s, tot een volgende keer maar weer!!