Op zaterdag 18 november hebben we, net als afgelopen jaar, onze leden weer een dagje forelvissen op Toms Creek aangeboden. Het was leuk om te kunnen constateren dat hier toch steeds weer voldoende animo voor is, en het is vooral leuk om iedere keer weer nieuwe gezichten te zien bijdergelijke evenementen. Vanaf 8 uur druppelden de deelnemers binnen en al snel werden de eerste forellen gevangen.

Na de eerste uitzetting ging het op sommige plekken direct al een stuk beter, maar het was wel al snel duidelijk dat de vis niet echt ‘zwom’ maar vooral rond de uitzetplek bleef hangen, gaandeweg de ochtend verspreiden ze zich gelukkig wat meer en zo kon bijna iedereen met een maaltje forel huiswaarts.

Bij de één een maaltje voor het gezin, bij de ander een maaltijd voor de hele familie maar zo gaat dat: het blijft vissen. Jarige Job Edwin (52 inmiddels en nog steeds zijn eigen haarkleur) had in ieder geval zijn verjaardagscadeautje wel binnen: goed bezig hoor!

Ondanks dat het behoorlijk koud was maar gelukkig niet al te nat was het een leuke ochtend, dit gaan we volgend jaar zeker weer doen maar dan misschien toch in een periode waarin de temperaturen iets behagelijker zijn. Doet u ook mee? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief zodat u niet te laat bent met aanmelden want ook hier geld: vol = vol.

Hieronder staat nog nog een foto-overzicht, tot de volgende keer maar weer!