Op zondag 27 februari hebben we de laatste wedstrijd uit de “Predator Challenge 2021/2022” gevist. Fantastisch weertje, weliswaar behoorlijk koud in de vroege ochtend maar het winterse zonnetje maakte veel goed. Alle deelnemers melden zich ruimschoots op tijd in de App en we hadden een mooi deelnemersveld. Prima ontwikkeling voor de roofviscommissie trouwens dat er veel nieuwe gezichten meededen en dat veel bekenden ook weer aanwezig waren.

Bijzonder spannend was deze competitiedag niet omdat Daan in de voorgaande wedstrijden eigenlijk al dusdanig had toegeslagen dat het bijna onmogelijk was om hem nog in te halen. Achteraf bleef hij vandaag een echte ‘off-day’ te hebben, maar de andere deelnemers konden daar helaas niet van profiteren.

Wel was duidelijk dat de focus wederom op de snoek lag. Uiteindelijk werden er 5 snoeken gemeld die mee konden doen voor het klassement en ook de enige dame in het gezelschap wist haar eerste competitiesnoek te landen. Hieronder een paar van de gevangen exemplaren, deze beide vissen zien er toch zeker wel-doorvoed uit!.

Natuurlijk is het altijd leuk als er vis gevangen wordt maar om 12:00 was de wedstrijd (en daarmee de competitie) toch echt afgelopen en verzamelden we zoals gebruikelijk in de kantine van de manege van Lies Beuker, en deze keer gelukkig weer zonder QR code. Enkele deelnemers konden helaas niet bij de prijsuitreiking aanwezig zijn maar met toch nog een mooi gezelschap konden we even fijn ervaringen uitwisselen.

En ondertussen kon de organisatie de vangsten verwerken en de prijsuitreiking voorbereiden. Een secuur werkje maar ook deze keer is dat gelukkig weer gelukt.

We begonnen met de prijsuitreiking van de “DeadBait Trofee” waarvan we vorig weekend de laatste wedstrijd hadden gevist. In deze discipline bleek Niels met overmacht de sterkste, hij ving over 2 wedstrijden met dood-aas maar liefst 497 centimeter aan snoek, een mooie prestatie!! Niels ontving de wisseltrofee en waardebonnen á 30 euro van Raven Fishing.

Niels werd gevolgd door vader Fred die over 2 wedstrijden 355 cm snoek bij de kieuwen wist te vatten, ook dat is natuurlijk een prachtige scoren. Fred ging naar huis met 20 euro aan waardebonnen van Raven Fishing. Top gevist Fred!

Tim eindigde met 1 snoek van 78 centimeter als 3e, voor hem hadden we een waardebon á 10 euro maar helaas kon hij niet bij de prijsuitreiking aanwezig zijn. Hij vond het echter prima als we die bon zouden verloten en Mayk was degene die hem uiteindelijk mee naar huis nam.

Vervolgens kwamen we bij de prijsuitreiking van de “Predator Challenge 2021/2022”. Zoal iedereen al vermoedde was het Daan die de meeste punten had gescoord, met een puntenaantal van 521 mocht hij de wisseltrofee weer mee naar huis nemen en hij ontving tevens waardebonnen á 30 euro van Raven Fishing. Top gevist Daan!!

Op de 2e plaats eindigde Manuel met 279 punten, helaas kon hij ook niet aanwezig zijn bij de prijsuitreiking maar ook voor hem kadobonnen van Raven Fishing á 20 euro, ik bewaar ze voorlopig even en zorg ervoor dat ze bij hem terecht komen.

Op de 3e plaats eindigde Michiel met 246 punten, ook voor Michiel een kadobon ter waarde van 10 euro en natuurlijk de felicitaties.

Vervolgens hadden we nog wat kleine prijsjes die via de Bingo App verloot werden waarna we onder het genot van een drankje nog even konen napraten. Daarna was het helaas echt over en zat de competitie er voor seizoen 2021/2022 op. De volledige uitslag van de beide competities kunt u terugvinden via deze link.

Alle bedankt voor de medewerking, ik hoop jullie snel weer te ontmoeten op een volgende wedstrijd!!