20-12-2015 19-53-24

Na afloop van de roofviswedstrijd van 20 december j.l. hebben we geïnventariseerd of er animo is om 1 of 2 teams af te vaardigen naar het Streetfishing kampioenschap van Sportvisserij MidWest Nederland. De animo hiervoor bleek zeker aanwezig te zijn, niet alleen door de aanwezigen werd positief gereageerd maar ook op de oproep op FaceBook gaf response. Dat heeft ertoe geleid dat we nu bij benadering al bijna 2 teams compleet hebben, een mooi resultaat.

De afspraak is dat we begin januari een kennismakingsochtend organiseren waarbij we eerst eens kijken hoe het met de kennis en het aanwezige materiaal staat, daarna wordt er natuurlijk ook nog even gevist. Als vervolg staat er dan een oefenwedstrijd tussen onze 2 teams onderling op de agenda, het idee is om deze te vissen in Amsterdam rondom het IJ. En daarna vissen we op 21 februari al de eerste wedstrijd ………..

In de tussentijd blijven we zoeken naar deelnemers, we hebben nog 2 plekken in de leeftijd tot 21 jaar beschikbaar zodat we aan de maximale 12 deelnemers zitten. Ben jij een verwoed roofvisser en heb je interesse om in teamverband voor onze vereniging te strijden? Stuur dan een mailtje naar streetfishing@hsvog.nl en meld je aan!

 

S3