IMG_1331

Aankomende zondag (12 april) start de jeugdcommissie weer met een spetterende jeugdcompetitie. Zij organiseert dan net als vorig jaar weer een aantal wedstrijdjes waarbij we ook af en toe een leuke verrassing voor onze jeugdleden in petto hebben. Daarnaast natuurlijk kijken wie de grootste vis kan vangen, allemaal dingen die hartstikke leuk zijn om aan mee te doen. Lekker op zondagochtend een paar uurtjes buiten aan de waterkant proberen om een visje te vangen.

Deelname aan de jeugdcompetitie is natuurlijk gratis. Je moet wel een VISpas van onze vereniging hebben. Weet je dat die voor jeugdleden t/m 13 jaar slechts 7 euro kost? Daar komt alleen de eerste keer 5 euro administratiekosten bij. Zou jij het leuk vinden om aan onze competitie en de bijbehorende activiteiten mee te doen? Ben jij al gek op vissen en wil je de fijne kneepjes leren en dus hopelijk ook meer vis vangen, of die grote die je anders niet te pakken kreeg? Lijkt vissen je leuk maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

Meld je dan aan via deze pagina, bij ons krijg je de basis waar het allemaal mee begint. Lekker buiten aan de waterkant vertoeven en proberen je mede-vissers aan de waterkant te verslaan in een sportieve competitie. We vissen samen en helpen elkaar aan de waterkant, ook tijdens de wedstrijden want zo zien wij dat graag. Natuurlijk hebben we ook een reglement, en alle datums staan inmiddels online.

En? Doe je mee? We zien je graag verschijnen aan de waterkant.

Arnold en Rob
De Jeugd Commissie Almere
Onderdeel van HSV Ons Genoegen-Almere.
Vragen? Mail naar: Jeugd@hsvog.nl

 

Nog even voor de ouders:

De begeleiders van de jeugdcompetitie zijn in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), iets wat bij onze vereniging verplicht is voor commissieleden van de jeugd. Daarnaast zal er altijd voldoende begeleiding zijn, de veiligheid van uw zoon of dochter staat bij de vereniging uiteraard op de bovenste plaats! Vragen? Neem gerust contact op met het bestuur via bestuur@hsvog.nl

OLYMPUS DIGITAL CAMERA