001

Ben jij tussen de 6 en 16 jaar en wil jij weten wat de hengelsport te bieden heeft? en je ziet ook wel wat in een wedstrijd tegen andere vissers van jouw leeftijd? Geef je dan nu op voor de jeugddagen van HSV Ons Genoegen-Almere! We hebben net als vorig jaar super leuke jeugddagen voorbereid, we dagen je uit om te strijden tegen leeftijdgenoten en laten je kennis maken met het vissen op de verschillende soorten vissen die je kunt vangen in Almere. Zo hebben we bijvoorbeeld een roofvisdag en een karperdag gepland! Tijdens deze dagen wordt uitgelegd hoe je een deze specifieke vissoorten kunt vangen. Elke visdag is er een expert aanwezig die jou alles kan vertellen over het vissen op een specifieke vissoort of over een speciale techniek.

Nieuw dit jaar!
We gaan naast de wedstrijden actief vissen op roofvis, karper en witvis. Bij dit deel van de dagen is het de bedoeling dat je eigen spullen meeneemt als je die hebt. Zo kunnen wij jou helpen om je visserij met jouw eigen spullen te perfectioneren zodat ook jij meer vangt. Heb je geen eigen spullen maar zou je toch graag een keer met de feederhengel of op karper willen vissen, dan is er ook materiaal van de club ook beschikbaar. Het gaat er vooral om dat jij vist en ’tips en tricks’ kunt ontvangen van experts die het al jaren doen! Hoe we dit gaan organiseren hoor je op de eerste jeugddag op zondag 10 april!

021

We beginnen op 10 april met kennismaken en daarna gaan we gelijk aan de slag. We starten net als vorig jaar met het maken van een tuigje voor de wedstrijden met de vaste stok, daarnaast kan je als je dat wilt ook direct een onderlijntje maken voor het roofvissen, streetfishing, feedervissen of karpervissen. In de jeugddagen die volgen breiden we je kennis dit steeds verder uit. Afhankelijk van wat je al weet hopen we dat je aan het einde van de jeugddagen zelfstandig kunt vissen of doorstroomt naar één of meerdere van onze andere commissies. Meer informatie en vind je op de website van de Jeugdcommissie en op de jeugd Facebook site. Heb je zin om deel te nemen schrijf je dan nu in middels het formulier op de website!

De deelname is gratis voor jeugdleden van de HSV! Ben je geen lid? Geen probleem, je mag natuurlijk altijd eerst een keertje komen kijken en mee doen. Vind je het leuk en wil je de andere dagen ook meemaken? Dan kan je tijdens de jeugddagen een jeugdvispas kopen (leeftijd t/m 13 jaar) voor maar 7 euro!

Op de website van de jeugdcommissie vindt je alle informatie die je nodig hebt. Denk aan de data waarop de jeugddagen zijn gepland, het e-mail adres voor vragen, de spelregels en de verschillende thema’s die we dit jaar gaan behandelen.

Graag tot ziens!

Jeugdcommissie HSV Ons Genoegen-Almere.
Rob Kooiman en Arnold Baas

4e dag 01