Nieuwe ronde, nieuwe kansen én een nieuwe witviscommissie: voor iedereen die graag aan witvissen doet is er ook dit seizoen natuurlijk weer een zomercompetitie én een voor- en najaarswedstrijd. Traditiegetrouw wordt de zomercompetitie gevist over meerdere competitiedagen, de commissie heefthiervoor een afwisselende competitie opgesteld met als nieuwtje twee uitstapjes buiten Flevoland: 1 wedstrijd op het Amsterdam Rijnkanaal en eentje op het Noord-Hollands Kanaal.

Deelname is alleen voor leden van HSV Almere, meedoen met zowel losse wedstrijden als met de gehele competitie is mogelijk. Onze wedstrijddagen zijn gezellig en laagdrempelig, hoe meer deelnemers, hoe meer vreugd is het motto! Hieronder alvast een paar zaken even op een rijtje:

  • hengelkeuze is tijdens alle wedstrijden vrij;
  • op competitiedagen wordt er gevist van 08:30 tot 13:30 uur;
  • op de voor- en najaarswedstrijd wordt er gevist van 09:00-14:00 uur;
  • u vindt alle wedstrijddatums via deze link;
  • u vindt het reglement voor de wedstrijden via deze link;
  • Indien een wedstrijd door onvoorziene omstandigheden niet doorgaat schuift hij 1 week door.

De puntentelling is als volgt:
de competitie kent dit jaar 10 wedstrijden. Per wedstrijd zijn er punten te verdienen (nummer 1 krijgt 1 punt, nummer 2 krijgt 2 punten enz.) en degene met de minste punten wint uiteindelijk de competitie. Een keertje niet meevissen levert 25 punten op, maar natuurlijk wordt er rekening mee gehouden dat niet iedereen alle wedstrijden mee kan vissen. De drie slechtste resultaten worden daarom weggestreept in de einduitslag, de zogenaamde afschrijvers genoemd.

Meedoen is, naast gezelligheid, extra interessant want bij zowel de losse voorjaar – najaarswedstrijd alsmede de competitie is er voor iedereen een prijs (klikkerdeklik). Het is nog vroeg maar inschrijven kan altijd middels een mailtje naar witvis@hsvalmere.nl. Wilt u bij de inschrijving behalve uw naam ook uw 06 nummer even vermelden?

Het inschrijfgeld is 10 euro voor de voorjaarswedstrijd en 10 euro voor de najaarswedstrijd. Voor de gehele competitie geldt een inschrijfgeld van totaal 15 euro. Na de inschrijving krijgt u een betaalverzoek via een WhatsApp bericht, of u ontvangt desgewenst de betaalgegevens via de mail.

Heeft u interesse of nog vragen? Mail dan snel even naar witvis@hsvalmere.nl en we antwoorden zo snel mogelijk.