Zoals elk jaar zijn we ook dit jaar weer begonnen met de Wintercompetitie, het parcours is weer vastgelegd en de toestemming is verleend. Dit jaar vissen we wederom op het Amsterdam Rijnkanaal, de plekken zijn zodanig gekozen dat we op elke dag redelijk uit de wind kunnen zitten maar de dresscode blijft natuurlijk: WARM!

Inschrijving begint vanaf nu, dus schroom niet en stuur een mail naar witvis@hsvalmere.nl. Voor de gehele competitie geldt een inschrijfgeld van slechts 10 euro, te voldoen bij de eerste wedstrijd.

Bedankt Harm!
Een speciaal woord van dank voor Harm Groothedde is zeker op zijn plaats. De afgelopen jaren heeft Harm de Witvis Commissie geleid en alle wedstrijden geregeld zodat wij onbezorgd aan de wedstrijden mee konden doen. Harm blijft gelukkig meevissen maar heeft de organisatie aan ons (Edwin, Chris en Don) overgedragen. Wij doen ons uiterste best om het net zo goed te doen.

Voor wie zijn deze wedstrijden?
Iedereen die lid is van onze vereniging is van harte welkom bij deze competitie, de hengelkeuze is vrij. ‘Maar ik ben niet zo’n goede visser’ denk je misschien? Geen probleem, in tegendeel juist, dit is een hele mooie manier om vooral te leren van de andere deelnemers. Kenmerkend voor onze groep vissers is namelijk de goede sfeer, de openheid en de bereidheid elkaar te helpen.

Wanneer dan?
De competitie bestaat uit 6 wedstrijden op de zaterdag, de wedstrijd duurt van 09:00 tot 14:00 uur en we vissen op de volgende datums:

Waar vissen we precies?
We vissen op het Amsterdam Rijnkanaal bij de Velterslaan / Kanaaldijk West maar we verzamelen altijd vooraf en rijden dan in colonne naar de visstek. Op die manier komen we allemaal gelijktijdig aan en hebben we de mogelijkheid om, wanneer dat onverhoopt nodig mocht zijn, uit te wijken naar een alternatieve stek.

  • Verzamelplaats: parkeerplaats Hackelaar aan de A1;
  • Tijd: verzamelen om 7.45 uur, vertrek naar de visplaats om 8.00 uur.

Kan ik ook wat winnen?
Allereerst heel veel ervaringen natuurlijk. Het motto van de vereniging is “Hengelsport met en voor elkaar” maar natuurlijk is er een prijzenpakket voor deze competitie beschikbaar. Om in aanmerking te komen voor één van deze prijzen dien je minimaal 5 wedstrijden te hebben uitgevist. De 5 beste resultaten gelden ook voor de bepaling van de eindstand, we vissen voor waardebonnen van “Raven Fishing” met een waarde van:

  

Maar zoals gezegd… meedoen is belangrijker!! Dus als je interesse hebt, meld je dan aan en doe gezellig met ons mee!!