Welkom bij de Witvis commissie

De witviscommissie is voornemens om ook dit jaar weer de nodige feeder-activiteiten voor onze leden te organiseren. Het betreft dan uitsluitend laagdrempelige wedstrijden waarbij we, om het voor iedere hengelsporter eenvoudig toegankelijk te houden, géén gebruik maken van leefnetten en waarbij je zowel solo als gezellig met je vismaat kunt vissen. Bovendien maken we ons voortdurend hard voor weerhaakloos vissen.


.

Iedereen kan meedoen!
Iedereen met een feederhengel kan meedoen, maar zelfs als u zelf geen feederhengel heeft kunt u met sommige wedstrijden gewoon meedoen, zie hiervoor de mededeling verderop op deze pagina. We vissen op aantal gevangen vis (meer info in het witvisreglement) dus een leefnet wordt nooit gebruikt. We richten ons zeker niet alleen op de ‘gevorderde sportvisser’ maar vooral ook op jeugdleden, senioren en recreatieve vissers waarbij we zeker ook graag dames aan de waterkant verwelkomen. Ook u kunt aan alle activiteiten gratis deelnemen.

.
Materiaal in bruikleen krijgen mogelijk

Beschikt u niet over een feederhengel, maar wilt u het feedervissen wel graag een keertje uitproberen? In dat geval kunt u van ons voor sommige wedstrijden een feederhengel geheel kosteloos in bruikleen krijgen en zelf even optuigen met de door ons beschikbaar gestelde materialen. We hebben er 6 klaar staan, u dient wel zelf voor aas en een voertje te zorgen maar daarvoor verwijzen wij u uiteraard graag naar onze sponsoren. Als het mogelijk is om een hengel in bruikleen te krijgen staat het bij het betreffende evenement vermeld.
.

.
Sponsoring 2024
Wij prijzen ons gelukkig met de sponsoring voor 2024, maar liefst 2 sponsoren zullen ons met de wedstrijden ondersteunen. Dit betreft Raven Fishing Lelystad en Zodiak  Almere.

.