Programma Witvis/Feeder commissie 2023

Welkom op de activiteitenpagina van de Witvis Commissie Almere, u vindt hier een overzicht van alle feeder activiteiten voor 2023. Het betreft diverse laagdrempelige evenementen waarbij gevist wordt met loodvrije voerkorfjes die de HSV gratis beschikbaar stelt, er is een winterwedstrijd aan het Amsterdam Rijnkanaal en tot slot hebben we ook nog een mini competitie. Om het voor iedere hengelsporter eenvoudig toegankelijk te houden maken we géén gebruik van leefnetten, daarnaast vissen we bij voorkeur weerhaakloos. Iedereen kan dus moeiteloos aanhaken!
.

Iedereen kan meedoen!
Iedereen met een feederhengel kan meedoen, maar zelfs als u geen feederhengel heeft kunnen we dat oplossen (lees maar even door)! We vissen simpelweg gewoon op aantal gevangen vis (meer info in het standaard reglement) en u kunt ‘solo’ of desgewenst ‘koppel’ met uw eigen vismaat deelnemen. We richten ons voor het deelnemersveld ook niet alleen op de ‘gevorderde sportvisser’ maar vooral ook op jeugdleden, senioren en recreatieve vissers waarbij we zeker ook graag dames aan de waterkant verwelkomen.

Alleen voor deelname aan de volledige competitie van 6 wedstrijdjes wordt een kleine bijdrage verlangt, we vissen dan niet alleen voor een wisseltrofee maar ook voor een bescheiden prijzentafel. Kijk voor meer info over deze competitie even op de betreffende pagina.

.
Materiaal in bruikleen krijgen mogelijk

Beschikt u niet over een feederhengel, maar wilt u het feedervissen wel graag een keertje uitproberen? In dat geval kunt u van ons voor sommige evenementen een feederhengel geheel kosteloos in bruikleen krijgen en zelf even optuigen met de door ons beschikbaar gestelde materialen. We hebben er 6 klaar staan, u dient wel zelf voor aas en een voertje te zorgen maar daarvoor verwijzen wij u uiteraard graag naar onze sponsoren. Als het mogelijk is om een hengel in bruikleen te krijgen staat het bij het betreffende evenement vermeld.
.

.
Sponsoring 2023
Wij prijzen ons gelukkig met de sponsoring voor 2023, maar liefst 2 sponsoren zullen ons met de wedstrijden ondersteunen. Dit betreft Raven Fishing Lelystad en Zodiak  Almere.

Alle datums op een rijtje
Hieronder vindt u het volledige overzicht van de witvisactiviteiten in 2023. De datums staan vast, de locaties nog niet.
.

Wie trotseert het ARK?
zondagochtend 26 februari Klik voor het verslag
De Voorjaarswedstrijd Klik voor het verslag
zondagochtend 23 april
De Feedercompetitie 2023 Klik voor meer informatie
zondagochtend 7 mei 1e wedstrijd
zondagochtend 21 mei 2e wedstrijd
vrijdagavond 9 juni 3e wedstrijd
vrijdagavond 14 juli 4e wedstrijd
vrijdagavond 4 augustus 5e wedstrijd
zondagochtend 13 augustus 6e wedstrijd
De Nacht van Almere Klik voor meer informatie
vrijdagavond 16 juni – zaterdagmorgen 17 juni
Breamteam Challenge Flevoland Klik voor meer informatie
Zondag 16 juli
De Najaarswedstrijd Klik voor meer informatie
zondagochtend 24 september
De Snertwedstrijd Klik voor meer informatie
zaterdagochtend 21 oktober

 


.

Let op:
Mocht u na uw inschrijving onverhoopt toch verhinderd zijn, wilt u dit dan tijdig even melden bij de organisatie zodat er geen open plekken op het parcours ontstaan? Hartelijk dank voor de medewerking.

.
Loodvrij vissen wordt mogelijk gemaakt door: