Conform traditie wordt het witvis wedstrijd seizoen afgesloten met de najaarswedstrijd welke op zaterdag 19 oktober zal worden gevist aan de Lage Vaart ter hoogte van de Oleanderweg in de Bloemenbuurt.

Verzamelen: 8:00 (op de Oleanderweg)
Start wedstrijd : 9:30
Einde wedstrijd: 14:30

De hengelkeuze is vrij zolang er maar met één hengel tegelijk wordt gevist, zie voor meer informatie het reglement van de witviscommissie. De wedstrijddeelname staat open voor leden van HSV Almere. Wil je meedoen? Schrijf je dan snel in via mail: witvis@hsvalmere.nl

Het niveau is ‘laagdrempelig’, een ieder in het bezit van een ruim leefnet en een hengel is van harte welkom. Natuurlijk staat het plezier bovenaan, niet alleen tijdens het vissen maar ook achteraf uiteraard!! We zullen de dag daarom afsluiten met een drankje en wat bittergarnituur in de kantine van de manege aan de Trekweg. Daarnaast zijn er voor de nummers 1 t/m 5 ook een bescheiden prijsjes te winnen in de vorm van waardebonnen van Hengelsport Centrum Nijkerk:

1e prijs: 50 euro
2e prijs: 25 euro
3e prijs: 20 euro
4e prijs: 10 euro
5e prijs: 10 euro

Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro, ter plekke te voldoen. In verband met de uitzet van de stekken wordt inschrijven via de mail zeer gewaardeerd.