Het mooiere weer is aanstaande volgens het KNMI en Piet Paulusma, tijd dus om de zomercompetitie te starten. De Zomercompetitie bestaat uit 11 wedstrijdrondes welke allemaal op de zaterdag worden gevist. Natuurlijk komt er voor iedere deelnemer altijd wel een dagje niet uit maar geen nood, alleen de beste 8 resultaten tellen mee voor het eindresultaat.

“Moet ik een meester visser zijn om mee te kunnen doen?”. ABSOLUUT NIET! Onze competitie willen we graag zo laagdrempelig mogelijk houden en iedereen die lid is van de HSV Almere is van harte welkom om mee te doen. Kenmerkend voor ons clubje is het credo “Vissen om het Vissen” en menigeen is bereid om je altijd van een aantal tips en trucs te voorzien. Een prima gelegenheid dus voor u om de kunst van het witvissen te verfijnen.

Uiteraard hebben we wel een aantal regels waar een ieder zich aan moet houden, zie hiervoor het wedstrijdreglement op onze site, te vinden via deze link. De wedstrijden beginnen om 8:30 en duren tot 13:30. Eén competitie wedstrijd is ingezet als avondwedstrijd en dan wordt er gevist van 16.30 tot 21.30 uur.

En nu concreet: HSV ALMERE nodigt u uit voor de zaterdagcompetitie op de onderstaande datums:

Verzamelplaats: Carpoolstrook A6 Almere Buiten (bovenaan de afslag van de A6);
Verzamelen: om 6.45 uur en vertrek om 7.00 uur naar de visplaats;
Voor de avondwedstrijd geldt: verzamelen om 15.00 uur en vertrek om 15.15 uur naar de visplaats;
Inschrijfgeld eenmalig slechts € 10,00;
De wedstrijdcommissie heeft de bevoegdheid om op het laatste moment  de wedstrijdlocatie te wijzigen, kom daarom altijd naar de verzamelplaats!!!

Wil je meer weten? Neem dan telefonisch contact op met Don ( 06 – 109 44 802) of mail naar witvis@hsvalmere.nl

Zoals gezegd, “Vissen om het Vissen” en gezelligheid voorop. Toch zijn er zeker leuke prijsjes te winnen met de competitie in de vorm van waardebonnen vanuit Raven Fishing & Outdoor uit Lelystad. Tenslotte ben je toch, als het een beetje meezit, 11 wedstrijden bezig!

Twijfel niet langer…. En schrijf je in via witvis@hsvalmere.nl