De ‘R’ zit weer in de maand en dat betekent dat het witvisseizoen langzaam ten einde komt. De competitie is helaas in het water gevallen maar gelukkig kunnen we de de traditionele Najaarswedstrijd wél gewoon organiseren. Deze Najaarswedstrijd is zoals altijd een wedstrijd op zich waarbij alles mogelijk is!

Meedoen is bovendien nog nooit zo makkelijk geweest! U hoeft zich slechts even aan te melden via witvis@hsvalmere.nl (u dient wél lid te zijn van de vereniging!) en u hoeft geen inschrijfgeld te betalen (deelname dus geheel gratis). De hengelkeuze is vrij en de organisatie zorgt voor goed bevisbare stekken. Daarnaast is er voor iedere deelnemer een prijsje beschikbaar, alle reden dus om eens een keertje met ons mee mee te vissen. Het is bovendien een ‘wedstrijd’ tussen aanhalingstekens, gezelligheid en gemoedelijk onderling vissen staan bovenaan!

.
Datum / tijden / bijzonderheden
Datum:
Zaterdag 3 oktober
Locatie: Jasmijnstraat & Oleanderstraat (Bloemenbuurt)
Duur: van 10.00 uur tot en met 15.00 uur
Verzamelen: 08.30 uur thv Oleanderstraat-Agavestraat (speeltuin) Bloemenbuurt
Inschrijfgeld: Géén
Hengelkeuze: vrij. Er wordt gevist op gewicht
Reglement: klik hier
Prijsuitreiking: op locatie

.
Aanvullend reglement/maatregelen t.a.v. corona
De witviscommissie heeft gekozen voor een goed begaanbaar en ruim parcours. De stekken worden zorgvuldig en met meer dan voldoende tussenruimte uitgezet. Bij aankomst op het verzamelpunt trekt u vanuit de auto een steknummer en kunt u direct door naar de visplek om alles gereed te maken.

.
De vangsten
Na afloop zullen vrijwilligers de vangsten wegen. Het is de bedoeling dat de visser zelf zijn vangst voorzichtig in de speciale weegzaak legt en afstand neemt. De weger leest het gewicht af. De visser zet de vis voorzichtig weer terug in het water waarne de vrijwilligers doorgaan naar de volgende stek.

.
Tot slot
En u weet het: heeft u koorts of andere ziekteverschijnselen dan meldt u zich af en blijft u lekker thuis uitzieken.