Wie zijn wij?

Ook in 2018 zal de roofviscommissie weer een actieve rol vervullen binnen de HSV, denk daarbij bijvoorbeeld aan een “Predator Challenge”(roofviscompetitie) en meerdere  jeugddagen. Daarnaast zijn wij voornemens wederom 1 of meerdere streetfishingteams af te vaardigen naar de competitie van Sportvisserij MidWest Nederland.

De leden van onze roofviscommissie stellen zich hieronder graag even aan u voor:

Joshua

Mijn naam is Joshua, ik ben 20 jaar oud en ik ben fanatiek vliegvisser (voornamelijk op roofvis) en vliegbinder. Het wordt voor mij het tweede jaar dat ik mij ga inzetten voor de roofviscommissie. Ik ben met vissen begonnen toen ik nog heel jong was maar ben tijdens m’n middelbare schooltijd pas echt gaan roofvissen. Na enige tijd roofvissen met de werphengel heb ik vorig jaar de overstap gemaakt naar de vlieghengel, tegenwoordig ben ik alleen nog met de vlieglat aan de waterkant te vinden. Ik was na m’n eerste snoek op de vlieg helemaal verkocht aan deze tak van vissen. Af en toe doe ik nog wat streetfishing en ik ben dan weleens in Amsterdam te vinden, maar ik ga het liefst met de streamer achter de snoek aan.

Niets mooier dan een hengel in je hand die tot het handvat krom gaat en waarbij je elke klap van de vis voelt. En het mooiste is dan dat je de vis vangt op een streamer die je zelf bindt. Als ik niet aan de waterkant ben zit ik meestal achter m’n vise waar ik al m’n vliegen bind die ik gebruik en tegenwoordig ook verkoop! Na een tijdje alleen aan de roofviswedstrijden mee te hebben gedaan leek het mij leuk om ze ook te gaan organiseren en dat ben ik eind 2016, met ondersteuning van de vereniging op de achtergrond, dan ook gaan doen. Naast mijn inspanningen voor de roofviscommissie ben ik tevens jeugdcoach en controleer ik visdocumenten langs de waterkant.

Genoeg informatie zo, óp naar de komende roofvisdagen voor de jeugd en de roofviscompetitie!