Na 2 wedstrijddagen en één afgelaste wedstrijd in verband met het warme weer hebben we een eerste tussenstand van dit seizoen. Fred heeft de leiding genomen en heeft een ruime voorsprong opgebouwd door goed te vangen en vooral slim te vissen. Door in de eerste wedstrijd direct een snoek en snoekbaars te vangen en op de 2de dag een baars heeft hij 300 extra punten gescoord en pakt daarmee de voorlopige leiding in de competitie.

Tim staat op de 2e plaats door op dag 1 maar liefst 4 snoeken te vangen, op de voet gevolgd door Rene met tot nu de grootste vis van het seizoen van 89 cm. Dit wordt nog een spannende competitie en duidelijk is wel dat het belangrijk is om op soorten te vissen voor de extra punten.

De volgende wedstrijd is ook alweer in aantocht, op zondag 7 augustus vissen we de 4e wedstrijd van het seizoen. Hiervoor gaan we licht gewicht vissen in Amsterdam. De afgelaste wedstrijd van zondag 17 juli wordt ingehaald op zondag 21 augustus. Deze inhaaldag gaan we met topwater kunstaas aan de slag. We hopen jullie snel weer te zien!

Deelnemen kan nog steeds door een mail te sturen met je naam en telefoonnummer aan: rca@hsvalmere.nl
Voor nu een fijne vakantie en een mooie zomer gewenst!