Na 5 wedstrijddagen waarvan er twee zijn afgelast in verband met het warme weer hebben we weer een tussenstand van dit seizoen. De leiding werd genomen door Fred met een ruime voorsprong, opgebouwd door goed te vangen en vooral slim te vissen. Door in de eerste wedstrijd direct een snoek en snoekbaars te vangen en op de 2de dag een baars had hij 300 extra punten gescoord en pakte daarmee de voorlopige leiding in de competitie. Tim stond op de 2e plaats door op dag 1 maar liefst 4 snoeken te vangen, op de voet gevolgt door Rene met toen de grootste vis van het seizoen van 89 cm.

Inmiddels zijn ook de wedstrijden van 11 september en 2 oktober gevist en dat heeft een behoorlijke verschuiving teweeg gebracht. Fred leidt nog steeds, maar de concurrentie komt nabij. Er is meer baars gevangen waardoor zowel Mayk als Niels de ‘twee soorten’ bonus van 100 punten binnenhaalden. Daarnaast heeft Niels de grootste snoek van 105 cm op zijn naam gezet.

Dit wordt nog een spannende competitie finale op 30 oktober en duidelijk is wel, dat het belangrijk is om op soorten te vissen voor de extra punten. De finale wedstrijd op 30 oktober is een streetfishing met vrij keuze kunstaas, hiervoor gaan we lichtgewicht vissen in Amsterdam.

In november starten we met de winterversie van de Predator Challenge. Deelnemen kan door een mail te sturen met je naam en telefoonnummer aan: rca@hsvalmere.nl
We hopen jullie snel weer te zien!