Eindelijk, vanaf zaterdag 25 mei (laatste zaterdag in mei) is de gesloten tijd in bijna heel Nederland weer voorbij en mag er weer met alle aassoorten worden gevist. Op enkele wateren zoals in onze omgeving het Markermeer loopt de gesloten tijd nog heel eventjes door, kijk daarom altijd even op de visplanner-app voordat je gaat vissen.

De roofviscommissie heeft tot de zomerstop 4 wedstrijden gepland voor de “Predator Challenge – Zomercompetitie 2024”, en na de zomerstop gaan we dan in september weer verder. De volgende data en locaties zijn inmiddels bekend:

  • zondag 26 mei van 7.00 tot 12.00 uur in Almere
  • zondag 9 juni van 6.00 tot 11.00 uur Amsterdam-Centrum: een ochtendje dauwtrappen in het centrum van onze hoofdstad, geen wedstrijd maar een ‘visstand check’
  • zondag 16 juni van 7.00 tot 12.00 uur in de omgeving van Weesp/Muiden
  • zondag 7 juli van 7.00 tot 12.00 uur in Almere

.

Voor alle wedstrijden geldt vrije keuze qua aas en we vissen conform ons roofvis reglement. Let erop dat dreggen aan kunstaas dus zonder weerhaak moeten zijn (bij doodaas vissen mag alleen de punt waar de aasvis aan zit een weerhaak hebben) en loodvrij vissen heeft absoluut onze voorkeur. De genoemde tijden zijn nog onder voorbehoud afhankelijk van de weersomstandigheden. Deelname is gratis maar alleen voor leden van HSV Almere en voor de winnaar van iedere wedstrijd hebben we een leuke prijs beschikbaar. Voor de overige deelnemers is er aansluitend nog een loterij met mooie roofvis-prijzen van onze sponsor Raven Fishing Lelystad.

Lijkt het je leuk om gezellig mee te doen? Stuur dan een mailtje met je naam en tel.nr. naar rca@hsvalmere.nl en sluit gezellig aan!