Samen met onze leden zetten wij in op een verantwoorde sportvisserij. Zoals u vast wel meegekregen heeft konden karpervissers van onze HSV begin dit jaar kosteloos loodvervangers uittesten met de wetenschap dat loodvervangers het milieu ontlasten. Aansluitend hebben wij nu ook voor onze roofvissers (weliswaar op een ander vlak) een interessant en nuttig aanbod.

Bij het vissen op roofvis is het voor een weidelijke behandeling van de gevangen vis niet alleen enorm belangrijk om je weerhaken op meertandige haken plat te knijpen, het is misschien nog wel belangrijker om ervoor te zorgen dat je over de juiste onthaakmaterialen beschikt. Deze aanbeveling van ons is daarom óók  terug te vinden in de welbekende “Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren” (zie blz.31).

 

Onbekend maakt onbemind

Recente hengelsportcontroles hebben uitgewezen dat deze boodschap via dit boekwerk niet iedereen bereikt en dat het belang van het juiste onthaakgereedschap niet bij iedereen bekend is, vandaar dat de vereniging samen met onze hoofdsponsor Raven Fishing een ledenactie opzet om de aanschaf van goed onthaakgereedschap te stimuleren.

.

Wat gaan we doen.

Voor het zorgvuldig onthaken behoren een lange onthaaktang en een goede kniptang tot de basisuitrusting van iedere roofvisser. De ‘Long Nose Heavy Duty’ en de ‘Heavy Duty Wire Cutter’ van DLT die Raven Fishing in het assortiment heeft zijn van zeer goede kwaliteit en zeker ook betaalbaar, een goede investering in uw hobby dus.

Om de aanschaf van deze tangen voor onze leden nóg aantrekkelijker te maken hebben we voor de maand november de volgende actie opgezet:

  • Ieder lid kan op vertoon van een VISpas van HSV Almere beide tangen aanschaffen voor €14.99 p/st;
  • Raven Fishing geeft onze leden op deze tangen een korting van 15%, wat het totaalbedrag voor deze 2 tangen brengt op €25.48;
  • Na de aanschaf kan het lid bij de vereniging eenmalig een bedrag van 10 euro terugvragen, wat het restbedrag brengt op €15.48. Vrij vertaald dus: 2 tangen voor de prijs van 1!

.

Hoe werkt het

  1. Deze actie geldt alleen bij aankoop in de winkel te Lelystad (niet online dus);
  2. U meldt uzelf in de winkel bij een personeelslid met de mededeling dat u gebruik wilt maken van deze actie. Hij of zij zal u van de juiste tangen voorzien;
  3. Op vertoon van een VISpas van HSV Almere ontvangt u aan de kassa direct 15% korting op beide tangen, let er wel op dat u een kassabon ontvangt waar uitsluitend de 2 tangen en het totaalbedrag minus de korting op vermeld staan;
  4. U betaalt dit bedrag aan de kassa en stuurt vervolgens een mailtje met uw naam, VISpasnummer, een kopie van de bon (zorg ervoor dat het bonnummer onderaan de bon goed leesbaar is) én het verzoek voor de restitutie naar info@hsvalmere.nl;
  5. U ontvangt per ommegaande een bericht terug voor de verdere afhandeling. Let wel op: zonder geldige kassabon is restitutie niet mogelijk!

.

Let op
.
De actie geldt uitsluitend voor de maand november maar heeft wel een max: de HSV heeft voor deze actie een budget van 1000 euro uitgetrokken waarmee maximaal 100 leden deze restitutie kunnen ontvangen. Indien dat budgetplafond bereikt is zetten wij dat op de website én informeren wij het winkelpersoneel, uiteraard zullen wij met misverstanden coulant omgaan.

Vragen? Stuur dan een berichtje naar info@hsvalmere.nl