Inmiddels is de inschrijving gestopt omdat we vol zitten, meer ruimte is er niet. Aanmeldingen plaatsen we nog wel op de reservelijst.

Op zaterdag 15 oktober gaan we weer forelvissen op Toms Creek in Lelystad. Iedereen die lid is van onze HSV kan hier kosteloos aan deelnemen maar u dient wel zelf voor hengels en aas te zorgen. Hengels zijn ter plaatse te huur en aas kunt u aldaar aanschaffen. Of gewoon bij uw hengelsportwinkelier uiteraard.
.

Welk tijdstip
We vissen het ochtenddeel van 8:30 tot 12:30 uur, op dit moment hebben we 2 vijvers afgehuurd maar wanneer de animo daar aanleiding toe geeft zullen we proberen om er nog een 3e bij te huren zodat iedereen de kans krijgt om mee te doen. Wacht in ieder geval niet te lang met aanmelden, aan iedere vijver zit echt een maximum aantal liefhebbers.
.

De vangsten
Gevangen forellen mogen niet teruggezet worden maar dienen mee naar huis te worden genomen. Een koelbox meenemen is sowieso handig.
.

Vliegvissers
We gaan deze keer geen apart ruimte voor vliegvissers creëren omdat het verleden heeft aangetoond dat dit aldaar toch niet zo handig is. Vliegvissers kunnen zich i.p.v.. deze ochtend wél aanmelden voor een andere ochtend speciaal voor vliegvissers, maar dan op een andere locatie. Bij voldoende animo zullen we voor hen dan ook iets gaan organiseren.
.

Een plaatsje op de reservelijst?
Stuur snel een mailtje met uw naam én VISpasnummer naar info@hsvalmere.nl. U ontvangt na het aanmelden een bevestiging hiervan.
.