Op zondag 18 juni organiseert HSV Almere in samenwerking met de BellyBoat Maniacs en Float-Plus een bellyboat promo dag op het Weerwater in Almere, zie voor de exacte locatie de plattegrond onderaan het bericht. We hebben voor deze dag een aantal bellyboats beschikbaar voor een ieder die graag eens wil ervaren hoe het nou is om met zo’n boot het water op te gaan.

Onder deskundige begeleiding maakt u een mooie proefvaart. Gevist wordt er in principe niet maar als u zelf een hengel meeneemt mag u het wel proberen. Het gaat wat ons betreft deze dag puur om de beleving: heerlijk op het water dobberenen denkbeeldig op zoek naar een mooie vis, het is net vakantie. Let wel op: deelnemen is geheel op eigen risico.

We gaan de dag opdelen in blokken van een uur, omdat we 4 boten beschikbaar hebben kunnen we uiteraard per uur 4 liefhebbers meenemen. Ieder lid van HSV Almere die wil ervaren wat het Bellyboatvissen nou precies inhoudt kan zich aanmelden en zijn voorkeur qua tijd aangeven. Uiteindelijk gaan wij dan kijken wat er precies past, 4 mensen met schoenmaat 43 tegelijk lukt bv niet omdat we voor die schoenmaat 2 pakken beschikbaar hebben.

Het wordt dus even passen en meten, letterlijk en figuurlijk. Heeft u zelf een neopreen pak? Dat maakt het een stuk gemakkelijker uiteraard dus laat dat even weten en neem hem mee.

Om mee te kunnen doen gelden er een paar afspraken/voorwaardes:

  • U bent ouder dan 14 jaar;
  • U kunt zwemmen;
  • U bent zich ervan bewust dat u op eigen risico meegaat.

Aanmelden kan via dit mailadres: rca@hsvalmere.nl. Gaarne even het door u gewenste tijdsblok (zie hieronder), uw 06 nummer en uw schoenmaat doorgeven. Mocht u zelf over een neopreen pak beschikken is dat zeker handig dus neem hem mee. Heeft u zelf geen pak, dan graag een joggingbroek of korte broek meenemen zodat u het pak makkelijk aan kunt trekken.

Blok 1 Blok 2 Blok 3 Blok 4 Blok 5 Blok 6
9:00 – 10:00 10:00 – 11:00 11:00 – 12:00 Pauze 13:00 – 14:00 14:00 – 15:00 15:00 – 16:00

 

We zien uw aanmelding met plezier tegemoet en we hopen er een fantastische dag van te maken. Hieronder vindt u nog de exacte locatie, deze is per auto prima bereikbaar.