Het heeft even geduurd, maar de lichten staan weer op groen dus het is weer mogelijk om een karperwedstrijd te organiseren. We hebben in lijn met de eerder gemaakte kalender gekozen voor “De Marathon”, een wedstrijd met hetzelfde concept als ‘De Vrije Slag’ wat bij de meesten wel bekend is.

Maar even in het kort: je kiest zelf een stek in Flevoland waar je met je team gaat zitten. Per team mogen er maximaal 6 hengels worden ingezet en je kan t/m 9 augustus een stek met voorkeur claimen. Blijkt aan het einde van die dag dat een ander team dezelfde stek heeft gekozen, dan wordt er geloot. Vanaf 10 augustus geldt: wie het eerst komt ……..

Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per deelnemer, het volledige inschrijfgeld wordt omgezet in waardebonnen van Raven Fishing en na afloop verloot onder de aanwezigen bij de prijsuitreiking. Uiteraard is er voor de winnaars een leuke prijs en, hoe kan het ook anders, de schitterende wisseltrofee.

We vissen deze wedstrijd zoals gepland in het weekend van vrijdag 11 t/m zondag 13 september, je kan vanaf heden al inschrijven via kca@hsvalmere.nl. Het volledige reglement vind je via deze link. En natuurlijk vissen we ook deze wedstrijd voor stichting “Opkikker”, zo kunnen we het saldo mooi nog een beetje opkrikken.