Inmiddels zijn we gestart met de voorbereidingen voor de karperwedstrijden van 2022. De afgelopen 2 jaar was het door de corona maatregelen steeds weer lastig danwel onmogelijk om op een fatsoenlijke manier iets te organiseren, de grote vraag is of het dit jaar anders zal zijn.

Een competitie van 4 wedstrijden is met een dergelijk vooruitzicht en de daarmee samengaande onzekerheden eigenlijk geen optie, we gaan ons daarom beperken tot vooralsnog 2 losse wedstrijden mét inschrijfgeld en een daarbij behorende prijzentafel.

Voor de dagwedstrijd houden we het simpel met een laag inschrijfgeld en eenvoudige prijsjes, voor de meerdaagse wedstrijd vragen we iets meer inschrijfgeld maar dan ook (afhankelijk van het aantal deelnemers) met mooiere prijzen uiteraard. Daarnaast zorgen we ervoor dat er voor iedere deelnemer na afloop een prijsje beschikbaar zal zijn. Deelname is óók in 2022 weer alleen voor leden van HSV Almere, voor de sponsoring zullen we ons wederom tot Raven Fishing wenden.

Vooralsnog staan er dus 2 wedstrijden gepland: 1 dagwedstrijd en 1 meerdaagse wedstrijd:

..

Zondag 27 maart: “Start of the Season”.

Een dagwedstrijd volgens het dagreglement (klikkerdeklik) met de volgende bijzonderheden:
Inschrijfgeld 10 euro per persoon;
Aanvang 06:00 uur;
Einde 17:00 uur;
Prijsverdeling: prijzen voor de 1e en 2e plek, de overige worden na afloop verloot;
Let op: doorgeven van een stek kan weliswaar per direct maar op zondag 27 februari volgt (werkwijze conform het geldende reglement) de definitieve vastlegging. Meerdere liefhebbers? Dan wordt er maandag 28 februari geloot.

.

Vrijdag 17 t/m zondag 19 juni: “De Vrije Slag 2022”

Een meerdaagse wedstrijd volgens het daarvoor geldende reglement (klikkerdeklik) met de volgende bijzonderheden:
Inschrijfgeld 25 euro per persoon;
Aanvang vrijdagmiddag 17:00 uur;
Einde zondagmorgen 12:00 uur;
Prijsverdeling: prijzen voor de 1e, 2e en 3e plek, de overige worden na afloop verloot;
Let op: doorgeven van een stek kan weliswaar per direct maar op zondag 22 mei volgt (werkwijze conform het geldende reglement) de definitieve vastlegging. Meerdere liefhebbers? Dan wordt er maandag 23 mei geloot.

 

Of er daarna nog wedstrijden bijkomen zoals “De Marathon” valt nog te bezien, vooralsnog lijkt dit ons een prima begin voor hopelijk wéér een sprankelend karperseizoen. Meedoen? Tuurlijk!!

Stuur een mailtje naar kca@hsvalmere.nl en meld je snel aan. Vermeld hierbij:
– je naam
– je 06-nummer
– de naam van je vismaat of vismaten (hoeft niet, single vissen mag ook)
– het 06 nummer van je vismaat of vismaten

Zodra een stek is vastgelegd ontvang je een ‘Tikkie’ voor het inschrijfgeld, mocht er onverhoopt voor aanvang wedstrijd toch nog iets tussenkomen krijg je dat uiteraard gewoon weer terug.