Het is weer zover, de inschrijving voor onze karpercompetitie is begonnen. Ben jij die topper die met wedstrijden vooral graag voor de betere prijzen vist? Kijk dan vooral nog even verder. Maar ben jij die karpervisser die lid van onze vereniging is, die na een vette blank toch vindt dat hij lekker heeft gevist, die het waardeert dat hij ondanks dat gewoon kans maakt op een leuk prijsje en die vooral een goede onderlinge sfeer belangrijk vindt?

Dán hebben wij goed nieuws voor je: de karper competitie 2019 staat online! Het inschrijfgeld voor 4 wedstrijden is óók in 2019 weer totaal slechts 25 euro maar deelnemen aan een losse wedstrijd kan natuurlijk ook. Je vindt alle informatie over onze competitie via deze link. Aanmelden gaat uiteraard heel simpel: even een berichtje naar kca@hsvalmere.nl volstaat.

Deelname is en blijft alleen voor leden, een extra lidmaatschap naast jouw huidige lidmaatschap elders kost echter slechts 14 euro (administratiekosten nemen wij in dit geval voor onze rekening) dus daar kan je het niet voor laten toch?

Overigens zijn de prijzen voor een goede klassering in het eindklassement ook niet misselijk ………