Helaas, het lijkt erop dat de versoepelingen net niet vroeg genoeg komen met als gevolg dat de eerstvolgende karperwedstrijd, “De Vrije Slag”, als wedstrijd geen doorgang kan vinden. Uiteraard staat het een ieder vrij om dat reeds lang geplande weekend van 4 t/m 6 juni toch te gaan vissen, helaas zal het wedstrijd-element wederom ontbreken. Maar toch hebben we voor degenen die evengoed gaan vissen alsnog een mooie uitdaging bedacht wat een weekendje karpervissen zeker de moeite waard kan maken.

We vissen inmiddels al een aantal jaren voor stichting “Opkikker” en omdat het geen fijne gedachte is dat juist deze mooie organisatie het slachtoffer van de Coronabeperkingen wordt is er toch een mogelijkheid om iets voor hen te betekenen. Het idee is simpel: geef via de mail even aan dat je dit weekend toch gaat vissen en vang zoveel mogelijk karpers (iedere karper levert 5 euro op) om alsnog een mooi bedrag bijeen te kunnen hengelen.

Het enige wat je moet doen is het betreffende weekend een foto van iedere gevangen karper naar de vereniging appen zodat wij op zondagmiddag 6 juni om 12:00 uur de balans kunnen opmaken. Als goedmakertje zullen we de mooiste foto’s belonen met een aardigheidje, we gaan hiervoor nog op zoek naar een onafhankelijke jury die de ingezonden foto’s zal beoordelen en we zullen zorgen voor een paar kadobonnen van ‘Raven Fishing’.

Je ziet het, als je dit weekendje toch gaat vissen loont het deze keer weliswaar niet voor jezelf maar zeker wel voor Stichting “Opkikker” zeker de moeite. Alleen dát is al reden genoeg om dit weekend toch op karper te gaan vissen toch?

NB: om een klein beetje te weten waar we aan toe zijn is het wel verplicht om vooraf even een mailtje te sturen naar kca@hsvalmere.nl. Inschrijfgeld doen we uiteraard niet aan, wél komt er een telefoonnummer beschikbaar om de foto’s te kunnen delen met de vereniging.