Van vrijdag 9 t/m zondag 11 september organiseert de Karpercommissie van HSV Almere “De Marathon 2022”, een meerdaagse karperwedstrijd alleen voor leden van HSV Almere. De inschrijfkosten bedragen 10 euro p.p. en ieder team bepaalt zelf waar hij wil gaan zitten. Uiteraard gelden hiervoor enkele voorwaarden, u vindt ze via deze link.

De inschrijving start formeel op zondag 21 augustus maar liefhebbers kunnen zich per direct aanmelden via de mail (kca@hsvalmere.nl) en de stek die ze op het oog hebben doorgeven. Als er meerdere liefhebbers voor een stek zijn wordt er op maandag 22 augustus geloot, de ‘verliezers’ dienen dan op zoek te gaan naar een andere stek die op dat moment nog wel vrij is.

Helaas heeft corona een competitie om ‘De Heerema Schaal‘ onmogelijk gemaakt. We kregen echter het verzoek om deze traditionele schaal óók in 2022 weer uit te reiken en daar geven we graag gehoor aan, dát wordt dus de doelstelling van deze wedstrijd.

Bovendien is er voor de winnaars een aardigheidje beschikbaar en zullen er voor de overige deelnemers wat prijsjes verdeeld worden (gesponsord door Raven Fishing) via de vermaarde Bingo App. Kom dus vooral niet voor grote prijzen, kom vooral wél voor een leuk weekendje vissen met gelijkgestemden.

Aanvang wedstrijd: vrijdagmiddag 9 september om 17:00 uur
Einde wedstrijd: zondagmorgen 11 september 11:30 uur
Kosten: 10 euro per deelnemer, te voldoen bij aanvang wedstrijd
Prijsuitreiking: zondagmorgen 12:30 uur (locatie volgt).

Dussss …… schrijf je alvast in en doe gezellig mee!!