Omdat het in 2019 allemaal weer zo prettig is verlopen gaan we óók in 2020 weer een echte karpercompetitie met 4 wedstrijden organiseren. Wedstrijden waar je heel veel energie in kunt steken om te proberen de prestigieuze Heerema Schaal en de bijbehorende kadobon te winnen, maar je kan het natuurlijk ook wat luchtiger aanpakken en er gewoon één of meerdere ontspannen visdagen of visweekenden met je vismaat van maken. Er zijn bij iedere wedstrijd wat aardigheidjes te winnen middels een loterij na afloop, dus óók wanneer je niks hebt gevangen kan je met een beetje mazzel met iets leuks huiswaarts keren. Onze sponsor is net als de afgelopen jaren natuurlijk weer Raven Fishing.

In 2020 is het, net als de voorgaande jaren, wel weer ‘Members Only‘. Daar houden wij ons strikt aan en je kan alleen deelnemen wanneer je lid van HSV Almere bent. Ben je elders al lid, dan kan je een sublidmaatschap aanschaffen. Dan kan eenvoudig via deze link (kosten 14 euro, administratiekosten worden bij deelname aan de gehele competitie verrekend). De data staan inmiddels online (klikkerdeklik)

Net als in 2019 blijft het motto: “Vissen om het Vissen”. Voor eenmalig 25 euro doe je aan alle wedstrijden, meedoen met een losse wedstrijd kost je 10 euro. En wil je vooraf even sfeer proeven? Lees dan de verslagen van het afgelopen jaar via deze link nog eens terug.

Opmerkingen of suggesties: wij zijn er dol op!!! Mail ze maar naar kca@hsvalmere.nl