Op zaterdag 24 september gaan we weer vissen met onze jeugd op de avonturenvijvers nr. 1 en nr. 3 van Toms Creek in Lelystad. We vissen vanaf 8:30 uur tot 12:30 uur op grote steuren en meervallen maar deelname is alleen voor jeugdleden. Nog geen jeugdlid? Regel het dan snel gratis via deze link en vis gezellig met ons mee.
.

Aanmelden
Deelname is gratis, wij regelen hengels en aas maar je mag natuurlijk ook gewoon je eigen hengel meenemen. Het enige wat je vooraf even moet doen is jezelf aanmelden via jeugd@hsvalmere.nl zodat we weten hoeveel liefhebbers we mogen verwelkomen. Geef je daarbij ook even aan of je een eigen hengel meeneemt?
.

Voor wie?
Iedereen t/m 14 jaar die jeugdlid is (of het gratis even wordt) is van harte welkom
.

Hulp bij het vissen
Natuurlijk zijn er vrijwilligers aanwezig om je te helpen wanneer dat nodig is, maar neem je zelf ook iemand mee die een klein beetje een helpende hand kan bieden? We weten uit ervaring dat het af en toe ineens bijzonder druk kan worden.
.

Wacht niet te lang
Wacht niet te lang met aanmelden want er kan natuurlijk een moment komen dat de beschikbare vijvers vol zitten en dat zou jammer zijn toch?.
.

Bevestiging van deelname
Na het aanmelden krijg je een bevestiging van deelname, in de laatste week voor aanvang ontvang je nog een herinnering met daarbij alle info mbt verzamelen en aanmelden ter plaatse.
.

Kom je ook?
We zien je graag verschijnen op 24 september, vergeet je niet jezelf even aan te melden en, misschien nét zo belangrijk, je weer even af te melden als er onverhoopt iets tussen komt?
.