Zondag 29 mei start de jeugdcommissie van HSV Almere weer met het nieuwe jeugdseizoen, de eerste jeugddag vindt plaats op de mooie vijver in Overgooi. Uiteraard gaan we dit jaar meerdere dagen organiseren maar de andere data zijn voor dit jaar nog niet vastgesteld, hou daarvoor de website van de HSV Almere en de Facebook Jeugdpagina goed in de gaten.

Onder begeleiding van onze Viscoaches leer je de fijne kneepjes van het vissen met vaste stok, maar nog belangrijker is dat je tijdens de jeugddagen ook leert om zelfstandig te vissen. Want ook als wij er niet bij zijn is het heel belangrijk dat je goed met je materiaal en vooral ook goed met de gevangen vis kan omgaan.

Ouders mogen altijd deze ochtend gezellig meekijken en als ze dat willen mogen ze natuurlijk ook meehelpen. Voor koffie, limonade en een klein lekkernijtje wordt gezorgd! De taken zijn eenvoudig en samen maken we er, net als de afgelopen jaren, weer een gezellige en leerzame dag van.


We starten op 29 mei in de “De Overgooischezoom” aan het Kloosterbos in Overgooi. We verzamelen om 8:30 uur, we starten om 09:00 uur en we vissen tot 12:30 uur.

Aanmelden? Ja heel graag, een mailtje naar jeugd@hsvalmere.nl is genoeg en deelname is altijd gratis! Hengels, aas en voer zijn er altijd voldoende, maar we willen graag vooraf weten hoeveel materiaal we mee moeten nemen.

Heb je een vraag of wil je iets weten over je eigen materiaal? Neem maar mee, wij helpen je graag. Een vriendje of vriendinnetje meenemen? Alleen maar gezelliger toch? De VISpas is niet nodig, iedereen is bij ons welkom. Of even snel een gratis jeugdvergunning via deze link aanvragen, dat kan natuurlijk ook.

We hopen jullie allemaal te zien en we hopen zeker veel vis te vangen dit seizoen. Wij hebben er in elk geval zin in, tot de 29ste!

Groeten, Jeugdcommissie HSV Almere
Mario de Jonker & Marco van der Wal